Tom kurv

Hvorfor er faldbeskyttelse relevant for dig?

Omkring 1/3 af alle ældre mennesker falder en eller flere gange om året. Der kan været flere grunde til at et fald forekommer. Årsagen findes som regel hos både personen selv og i omgivelserne. Omgivelserne er skyld i ca. halvdelen af alle fald. Det er sjældent, at der kun er en enkelt grund til at et fald sker. Patienthåndbogen på sundhed.dk siger at disse faktorer kan påvirke risikoen for fald:
Fald sker hyppigere med stigende alder. Hvis man tidligere er faldet, øger det risikoen for at falde igen. Demens eller andre forvirringstilstande er også forsager af mange fald, samt nedsat syn og mobilitet også er hyppige faktorer. Der er også vigtige faktorer i omgivelserne: Dårligt lys kombineret med dørtrin, tæpper, glatte underlag og ledninger m.m. kan skabe store problemer for en person som er syns- eller mobilitetshæmmet. Forkerte sko og strømper kan også forsage fald i uheldige situationer.
Cirka 5 % af alle fald medfører et brud, oftest i håndled, hofte eller i ryg. Det er mange skader hvert år, som måske kunne have været undgået ved brug af hjælpemidler. 

Hos Danish Care Supply har vi et godt udvalg af gode hjælpemidler til at undgå fald!

Hos Danish Care Supply har vi et godt udvalg af velafprøvede og anerkendte hjælpemidler til at mindske risikoen for fald både i hjemmet og udenfor. Hvis du f.eks. døjer med glatte gulve på badeværelset, kan vi anbefale anti-skrid måtter til gulvet og i badet. For andre kan det være man skal have glidsikre strømper til hjemmet, eller anti-skrid skoovertræk til når man skal udenfor. For dem med nedsat mobilitet ville man med fordel kunne anvende en stok. 
Hvis man dog stadig har tendens til at falde, anbefales der at man anskaffer sig en hoftebeskytter. Hoftebeskyttere er videnskabeligt bevist til at virke. De reducere risikoen for at der sker skader ved fald. Danish Care Supply levere hoftebeskyttere fra SafeHip. Disse er af høj kvalitet og kan fås i flere størrelser til både mænd og kvinder. 

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Åbnings- & telefontider

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr:  2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES BUTIK I RANDERS:
Alle telefoner er åbne,
Agerskellet 1 - 8920 Randers NV
Mandag og fredag kl. 8.00-15.00
Tirsdag, onsdag, og torsdag kl. 8.00-16.00
Du kan parkere gratis lige udenfor butikken, og busruterne 1, 5, og 6 er lige udenfor døren.

Danish CARE Supply - Agerskellet 1, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.