Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Bad

Herunder finder du praktiske hjælpemidler til badeværelset. Hjælpemidlerne kan anvendes af alle brugere – og særligt hvis du har nedsatte kræfter og førlighed og kan bruges i brusebadet eller i karbadet. I brusebadet kan vi tilbyde badetaburetter med og uden armlæn. Vi kan også tilbyde badestole med ryglæn og armlæn, hvor du sidder endnu mere sikkert i badet. Når du står op i badet, og har brug for lidt ekstra støtte, så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores brede sortiment af greb. Vi anbefaler altid at der anvendes bademåtter i badet.

Hjælpemidler til brug på badeværelset

Alverdens hjælpemidler til brug på badeværelset, som kan hjælpe dig til dagligt. Du kan finde badestole med og uden ryglæn, som kan stå frit i badet. Flere af badestolene er en 2-i-1 løsning, så de kan bruges både som badestol og toiletstol.

Vi kan også tilbyde badetaburetter til badet både med og uden ryglæn, armstøtter og benstøtte. Du kan finde trekantede, rektangulære og runde badetaburetter med og uden drejesæde.

Til at modvirke fald på badeværelset har vi støttegreb, som fås i forskellige længder og materialer. Vi har støttegreb der kan fastmonteres i væggen og støttegreb med sugekop. Vi har også effektive bademåtter med sugekopper, så bademåtten sidder godt fast på gulvet eller i badekaret så du undgår at glide.

Når det bliver sværere at nå dine fødder eller nå om på ryggen, kan vi anbefale de forlængede badebørster, tåvaskere og hårvaskere.

Hvis du er kommet galt afsted og har forbinding på arm eller ben, kan du her finde et badeovertræk, som beskytter gips, sår og forbindinger.

Har du brug for hårvask i sengen eller siddende på stolen, kan du finde et hårvaskebassin, en transportabel bruser og et hårvaskesystem, som kan bruges overalt i hjemmet siddende på en stol.