Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Sansestimulation

Sanselige hjælpemidler, kan gøre hverdagen nemmere for et barn eller voksen med sanseforstyrrelser, især kan det afhjælpe, hvis man føler uro i sociale sammenhænge. Tyngden af bl.a. vesten kan føles beroligende, som et kram.

Viser alle 9 resultater

Effektiv hjælp til børn, unge og voksne med sanseforstyrrelse

Kompressionsvesten “Squease” kaldes af mange børn også for “kramme-vesten”, fordi de føler, at de får en dejlig krammer, når de har vesten på. Og det er jo netop det, som det hele handler om. At kunne mærke sin krop og dermed kunne bevare roen i pressede situationer med mange sanseindtryk. Det oplever rigtig mange mennesker kan være en udfordring både med og uden en egentlig diagnose. Vores vest er meget velegnet i forhold til skolebrug, sociale relationer og på arbejdet. De vejer ingenting, når den bæres på kroppen og det er muligt selv at indstille kompressionen på kroppen ved hjælp af en lille pumpe, som kan tages af. Den kan bæres under en trøje, så man ikke kan se, at brugeren har den på. Squease-vesten sælges i det meste af verden og har fået en stor anerkendelse i de faglige miljøer, som arbejder med sanseforstyrrelser, herunder ADHD, Autisme, Asperger…mm. Den findes i 5 størrelser. De 2 mindste XXS(5-7 år) og XS(8-10 år) – herefter hedder de S, M, og L. For at finde den rette størrelse henvises til måleskemaet, som findes under hver type.

Det er muligt at leje en vest i en måned for at se, om den virker efter hensigten. Når så vesten købes, fratrækker vi den leje, som allerede er betalt.