Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Fortrydelsesret

Udover de 14 dages fortrydelsesret ud fra nedenstående betingelser, tilbyder vi en udvidet fortrydelsesret i op til 365 dage fra du har modtaget varen. Fortryder du dit køb på dag 15 til dag 365 gælder en begrænset fortrydelsesret, dette betyder at du skal:

Sende varen retur til os inden for 14 dage fra du har meddelt os, at du ønsker at fortryde købet. Du står selv for returomkostningerne.

Varen skal returneres i ubrugt stand til os i originalemballage.

Vi tilbagebetaler dine betalinger så snart vi har konstateret, at betingelserne for den udvidet fortrydelsesret er overholdt.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
I forhold til erhvervskøb gælder købelovens bestemmelser med 14 dages fortrydelsesret nedenstående.

Returnering af varen

Hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du medsende enten din følgeseddel, som lå i pakken, da du modtog den, eller et print af faktura/ordrebekræftelse, som du modtog på mail fra os.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du har ansvaret for, at varen returneres til os og fremstår ubrugt og i original emballage. Vær derfor særlig omhyggelig med at pakke varen forsvarligt ind, inden du sender den retur til os.

Du kan med fordel købe en GLS-returlabel ved at følge dette link: https://return.shipmondo.com/danishcaresupply. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte en anden selvvalgt fragtløsning.

Prisen for en GLS-returseddel er kun 49 kr. Når du har gennemført din bestilling af din returlabel, skal du selv sørge for at printe den ud og påsætte den et tydeligt sted på pakken.

Bemærk venligst, at vi desværre ikke refunderer fragtudgifter i forbindelse med levering og returnering af varer, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens tilstand når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes til:
Danish Care Supply
Alsikevej 8
8920 Randers NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette mod forudgående aftale, så vi sikrer os, at butikken er åben, når du kommer.