Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Ramper til kørestole & dørtrin

Hvis du bruger en rollator eller kørestol, kan vi også anbefale en dørskinne. Alt andet lige, så er det lettere at køre imellem boligens rum, når der ikke er høje dørtrin. Man tager dørtrinnet af og sætter dørskinne henover. Du kan få dørskinner i flere bredder. Er du gangbesværet, er det en god ide at forebygge faldulykker med en dørskinne.

Viser alle 12 resultater

Til indendørs brug findes der dørtrinsramper i gummi, og dørtrinsskinner i metal og kørestolsramper i forskellige længder, som kan anvendes både indendørs og udendørs.

Alle vores kørestolsramper kan klappes sammen og bæres som en kuffert. Heraf navnet kuffertrampe.

Vores kørestolsrampe kan foldes sammen bæres som en kuffert – heraf navnet en kuffertrampe. Mobilex rampe findes i flere længder, som afhænger, hvor stor stigningen er, der hvor den anvendes. Jo større stigning, jo længere en kørestolsrampe skal anvendes. Du kan i vores manual, så du er sikker på at vælge den rette længde. En rampe til kørestolsbrugere kan anvendes hjemme og ude.
En gummirampe kan lægges på begge sider af dørtrinnet, så er det lettere at passer dørtrinnet med en rollator eller en kørestol. Der findes forskellige bredder og højder, som er afhængig af højden på dørtrinnet.

En skinne til dørtrin er meget velegnet til brug i hjemmet. Det giver en væsentlig øget sikkerhed, når du bevæger dig rundt i hjemmet. Så behøver du ikke længere at være bange for at falde over et dørtrin.