Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Fortrydelse og returnering af varer købt på vores webshop

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til dcs@danishcaresupply.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du medsende enten din følgeseddel, som lå i pakken, da du modtog den, eller et print af faktura/ordrebekræftelse, som du modtog på mail fra os.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du har ansvaret for, at varen returneres til os i ubrugt stand og i original emballage. Vær derfor særlig omhyggelig med at pakke varen forsvarligt ind, inden du sender den retur til os.

Du kan med fordel købe en GLS-returlabel ved at følge dette link: https://return.shipmondo.com/danishcaresupply. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte en anden selvvalgt fragtløsning.

Prisen for en GLS-returseddel er kun 49 kr. Når du har gennemført din bestilling af din returlabel, skal du selv sørge for at printe den ud og påsætte den et tydeligt sted på pakken.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at vi desværre ikke refunderer fragtudgifter i forbindelse med levering, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vi håber, at du sætter pris på vores service i forbindelse med returnering af varer, og ellers hører vi gerne fra dig.