Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Udendørs rollator

I denne kategori finder du markedets mest populære rollatorer til udendørs brug og indendørs brug. Et fællestegn ved alle rollator udendørs er, at de går under betegnelsen letvægtsrollator, som også er en let sammenklappelig rollator. Det betyder, at de fremstillet i aluminium, som er et letvægtsmateriale. Rollatorerne en monteret med et sæde, så du kan holde pause, medens du er på farten.
Hvis ønsker en ultralet rollator, kan du vælge en letvægts rollator i kulfiber – de er typisk 1 ½ -2 kg lettere end den almindelig letvægtsrollator. Netop de forskellige materialer har også indflydelse på rollatorens pris.

Viser alle 36 resultater

Vi repræsenterer alle de kendte rollator mærker – Mobilex, Byacre, Trustcare og Topro.

Blandt udvalget af de kendte rollator mærker, kan man vælge både en høj rollator og en lavere udgave. Alt afhængig af hvilken formål rollatoren skal bruges til, kan du også vælge en rollator med små hjul eller store hjul. Nogle af hjulene er bløde og ekstra stødabsorberende, hvilket kan være en fordel til ujævnt terræn. Til at vælge den bedste rollator til dit formål, står vi altid klar med råd og vejledning.

Har du brug for at tage din rollator med på turen, vil vi anbefale en letvægtsrollator, så den er nemmere at få løftet ind i bilen eller bussen og vælger du en let sammenklappelig rollator, fylder den også mindre i baggagerummet.

Mobilex er et dansk mærke og her finder du bl.a. Leopard rollatoren med almindelige hjul eller med softhjul, den ultralette Gepard rollator, Buffalo, og Lion.
Rollator ByAcre er et dansk mærke, som alle er Ultralette og vejer kun 4,8 kg.
TrustCare er et svensk mærke og her finder du de populære Lets Fly, Lets go out , lets shop og lets move.
Topro rollatoren er et norsk fabrikat, og er meget kendt blandt private og kommunale sammenhænge. Vi har alle typerne – Troja, Olympos, og Pegasus.

Futura Rollatoren – er en robust rollator, hvor håndtagene vender fremad.
Her kan du finde den rollator, der passer dig i forhold til design, størrelse, vægt og farve.

Hvis du bor i køreafstand til Randers, vil vi gerne invitere dig til at besøge vores fysiske butik, som er Danmarks største rollator center. Så har du også mulighed for at afprøve rollatoren, inden du vælger den og samtidig få råd og vejledning.