Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Sanseprodukter til børn

Indenfor sanseprodukter til børn og unge har vi den populære Squease-vest, som er en oppustelig vest. En kompressionsvest giver pres ved luftstimulation og kaldes også for ”kramme-vesten”, idet barnet mærker at få en krammer, når der pustes luft i vesten. Vesten kan være en god hjælp mod angst og hjælp til adhd børn. Herudover har vi en sandslange, en sandpude, en sandkrave og vægtmanchetter, som alle kan bruges til børn, der har god hjælp af at mærke tyngde på kroppen.

Viser alle 8 resultater

Sanselige hjælpemidler til børn og unge

Hos Danish CARE Supply har vi både funktionelle og sanselige hjælpemidler til børn og unge. Vi udvider og udvikler løbende vores sortiment med produkter, som kan medvirke til en lettere hverdag for barnet.

Indenfor det sanselige område kan vi i dag tilbyde den populære Squease-vest, som er en kompressionsvest. Vi kalder den også ”kramme-vesten”, idet barnet mærker, at det er ligesom at få en krammer, når der pustes luft i vesten. Vesten vejer næsten ingenting, da der anvendes luft som stimulation i stedet for tyngde.
Det giver barnet og den unge en række oplagte fordele:

  • Først og fremmest kan vesten bæres under trøjen og kan ikke ses, og pumpen kan let klikkes af.
  • Den kan medbringes i skole og til at andre gøremål udenfor hjemmet.
  • Varierende brug og kompression efter behov i løbet af dagen
  • Vesten kan bruges fra 5 års-alderen og opefter.

Squease-vesten henvender sig til alle, som oplever sanseforstyrrelser og uro i sociale sammenhænge, uanset om der foreligger en diagnose eller ej.

Herudover har vi en sandslange, en sandpude, en sandkrave og vægtmanchetter, som alle kan bruges til børn, der har god hjælp af at mærke tyngde på deres krop. Sandslangen kan bruges til forskellige formål, så som balancebom, der kan placeres på gulvet og ligeledes kan sandslangen også bruges som halskrave, der giver tyngde og virker beroligende.
Sandpuden kan lægges i skødet og givet barnet øget tyngde i siddende stilling. Fx ved spisning er den meget anvendelig og øger barnets evne til at koncentrere sig om måltidet. Her kan vægtmanchetterne også med fordel anvendes, da barnet oplever en større kontakt med sin arm og dermed bedre kan koordinere sine bevægelser med bestikket.