Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Badebørster til krop & fødder

En badesvamp eller badebørste og en tåvasker med langt skaft, kan løse dine udfordringer, hvis du har svært ved at bevæge dine arme og nå rundt på hele kroppen. En hårvasker med ergonomiske egenskaber øger rækkevidden ved hårvask og minimerer belastningen af hænder og skuldre.

Viser alle 17 resultater

Badebørster, tåvaskere, tåtørrer

og hårvasker

Har du besvær med at nå dine fødder eller udfordringer med at bevæge dine arme, så kan du helt sikkert finde god inspiration her på siden.

Vi har Danmarks største sortiment indenfor badebørster til hår, krop og fødder. Det dækker over tåvaskere og tåtørrere, som er en fodbørste med langt skaft, og kropsvasker med forlænget greb som er buet, så du bedre kan nå de besværlige steder på kroppen. Med en hårvasker med forlænget skaft kan du nå dit hår, og du dermed stadig opnå en effektiv hårvask. I forhold til vask på ryggen kan vi anbefale dig forskellige typer af rygvaskebørster, langskaftet badesvamp og vaskebånd.

Når det bliver sværere at nå sine fødder eller vaske sig andre steder på kroppen, så kan Beauty- serien fra Etac være en god løsning. De er alle med forlængede håndtag og vinklede, så du lettere kan komme til de mere  besværlige områder. En fodvasker til tåvask og som tåtørrer kan vi levere en kombineret langskaftet tåvasker og ikke mindst tåtørrer til at vaske tæerne, for at undgå svampedannelse mellem tæerne. Med vores fodbørste, kan du både få vasket, få massage og stimulation af fødderne.
Hvis du har svært ved at løfte armene op og nå helt op til dit hår, så kan en hårvasker med langt skaft måske være en løsning for dig.