Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Toilet og bad børn

Hjælpemidler til børn til toiletbesøg og børnebadet. Vi har til toiletbesøget både toiletstol til børn og toiletindsats til pottestol. Vores familie toiletsæde til børn, er opdelt i to toiletsæder, så der både er til de voksne og til børnene. Til badet fås badestol til børn, toiletstøtte og børneskammel, så de små også kan nå op til vasken.

Viser alle 11 resultater

Hjælpemidler til barnets toiletbesøg

Her vil du finde flere forskellige former for hjælpemidler, som kan være en god hjælp til barnet ved toilet og bad.

Til toiletbrug kan du finde pottestole, som er en fritstående toiletstol med sele til børn. Til de større børn har vi toiletindsatser, som kan sættes direkte på voksen-toilettet. Vi har også et familie toiletsæde med to toiletbrætter, så det kan bruges af hele familien.

En børnetoiletsæde er et rigtig godt hjælpemiddel til barnet, der har brug for lidt støtte, når de skal på og af toilettet, og når de bare sidder på toilettet.
Til de børn der måtte have behov for det, har vi urinflasker i friske farver og med en fleksibel bøjning.

Til bad har vi en badestol, så barnet kan sidde sikkert i badet samt børneskammel, så barnet selv kan nå op til vandhanen. Vi har også et badesæde, som kan sættes ned i badekarret.

Kig gerne forbi vores fysiske butik i Randers eller ring til os på 22118616 og få råd og vejledning i brugen af hjælpemidlerne.