Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Ergonomiske stole

Hos Danish Care Supply kan du finde et bredt udvalg af ergonomiske stole, som kan anvendes både i hjemmet og på arbejdet.
Med de ergonomiske stole får du en optimal siddekomfort med særligt fokus på sikkerheden.

Vi er særligt stolte af vores tætte samarbejde med Egholm Stole, som er én af landets førende producenter af ergonomiske stole. Vi har valgt dem som fast leverandør, da alle stole produceres i Danmark efter de bedste håndværksmæssige kvaliteter og traditioner. Alle stole fremstår flotte og i et elegant design. Egholm Stole er særligt dygtige til de ergonomiske stole med bremser, som går under betegnelsen bremsestole.

Vi kan tilbyde dig ergonomisk ståstøttestole, som kan give dig helt nye muligheder i hverdagen, og kan aflaste dig både siddende og stående. Det særlige ved ståstøtte-stolene er, at du har mulighed for at stå op og bruge stolen som siddestøtte, så du ikke bliver så hurtig træt, når du står op. Du har samtidig bedre mulighed for bedre at kunne holde balancen. Behovet herfor ser vi ofte i forbindelse med madlavning i køkkenet, hvor det kan være rart og ikke mindst en god støtte og ekstra sikkerhed at bruge en ståstøttestol med bremser.

Med de særlige ergonomiske egenskaber får du styrket dine rygmuskler. Særlig vores Nina Bremsestol – ståstøttestol kan anbefales til rehabilitering og være med til at øge brugerens livskvalitet ved, at de kan klare hverdagens opgaver som f.eks. køkkentjansen.