Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Børnebestik

Stort udvalg af ergonomisk bestik til børn, både med og uden fysiske udfordringer. Vi fører de anerkendte mærker inden for børnebestik, der kan gøre spisesituationen nemmere – her du vil kunne finde bestik fra bl.a. Caring og Henro-Grip.
Vi kan anbefale Flexy-spoon bestik til børn med synkebesvær eller med kognitive udfordringer.

Viser alle 28 resultater

Ergonomisk bestik til børn

I sortimentet finder du bl.a. det populære Caring junior bestik, som ligger godt i de fleste børne hænder. Caring junior er velegnet til alle børn – hvad enten det har fysiske udfordringer eller ej.
Du finder også bestik, der er særligt velegnet til madning. Det er fx Flexy-spoon med et meget blødt mundstykke. Den er blød og behagelig at få ind i munden og kan faktisk blive i munden mens maden synkes. Flexy-spoon er særligt egnet til børn og unge med synkebesvær eller med et hårdt bid.

Til børn og unge med synkebesvær elle føleforstyrrelser i mundområdet, har vi skeer med gitter-struktur på bagsiden. Det giver en oral sansestimulering under spisning og øger bevidstheden om spisning.

Herudover har vi let og tungt bestik, bestik med tykt greb, bestikgreb til at sætte på almindeligt bestik, viklede skeer og gafler og meget mere.

Bestikket er både anvendeligt til børn, der er ved at lære at spise selv og børn med fysiske eller kognitive udfordringer.

Vi har bl.a. bestik af mærkerne Caring, Flexy-spoon, Kura, Etac, Henro-Grip, Good Grip, Queens og Doddle.