Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Brandhæmmende produkter

Både rygeren og de pårørende kan opnå en øget sikkerhed og tryghed, når der anvendes en eller flere af de brandhæmmende hjælpemidler. Nogle af de mest populære er rygeforklæder, ryger tæppe til gulv, sengelinned, og brandhæmmende dyne, pude og madras. Det brandhæmmende tæppe kan placeres under rygeren. Hvis rygeren har svært ved at holde om cigaretten eller har rystelser, så kan vores unikke rygerobot være en god løsning.

Sådan kan du mindske brandrisikoen ved rygning – brandhæmmende produkter

Det er en stor fordel at anvende brandhæmmende produkter, hvis der er fare for brand i forbindelse med rygning. Det er velkendt, at mange brandulykker sker som følge af rygning.

I denne kategori kan du finde en række nyttige brandhæmmende rygeartikler og hjælpemidler til at reducere brandrisikoen ved rygning. Vi har et bredt sortiment af rygeartikler og hjælpemidler, som alle mindsker risikoen for, at der kan opstå brand i borgerens hjem i forbindelse med rygning. Alle hjælpemidler kan anvendes samtidig. Alle er nyttige og prisbillige hjælpemidler.

Vi kan levere følgende brandhæmmende hjælpemidler:
– Rygeforklæder
– Rygetæpper til stole og senge
– Rygertæppe til gulvet
– Rygerobot, hvor cigaretten sættes fast og røgen suges ind igennem en slange
– Sengelinned
– Dyne, pude og madras

Hjælpemidler kan mindske brandrisikoen ved rygning

Der er i disse år en stor opmærksomhed på at reducere risikoen for brand både i private hjem og i plejeboliger. Det kan for rygerne med tiden blive sværere og sværere at styre rygningen på en sikker måde. Det kan skyldes f.eks. nedsat syn, rystelser i arme og hænder, eller i det hele taget nedsatte fysiske og kognitive funktionsevner.