Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Spisning børn og unge

Her finder du hjælpemidler som børnekrus, ergonomisk børnebestik, børnetallerken med høj kant og børnekrus m.m., der er med til at gøre spisningen lettere for børn og unge.
Du vil finde et bredt sortiment af børne spiseredskaber, som kan give en bedre og mere tryg spisesituation for barnet.

Bredt udvalg af hjælpemidler til spisning

I vores produktsortiment til spisning, finder du flere forskellige produkter til brug og hjælp i spisesituationen og i køkkenet. Vi har mange varianter indenfor ergonomisk børnebestik, børnetallerkener, glas og krus og hagesmække i flere størrelser og farver.

Stort udvalg af forskelligt bestik til børn og unge

Her vil du finde bestik til børn, der er ved at lære at spise selv og til børn og unge med fysiske eller kognitive vanskeligheder. Vi fører også det populære , som henvender sig til børn fra 1-5 år. Bestikket der er gummibelagt og ergonomisk udformet, ligger godt i den lille barne- og junior hånd. Så har vi Flexy-spoon skeen, som er særligt god til børn med synkebesvær, et stærkt bid eller ved madning. Vi har også skeer med gitterstruktur, som øger sansestimulering i mundområdet, og gør barnet mere opmærksomt omkring spisning. Er der brug for ekstra vægt for at skabe tyngde under spisning, har vi vægtmanchetter der kan placeres på barnets håndled.

Krus og glas – både med og uden hank

Indenfor krus og glas til børn har vi bl.a. de populære WOW cups, som har en 360 graders drikkekant der gør dem til spildfrie drikkekrus. De fås i 3 forskellige varianter, og kan bruges allerede fra 6 mdr. alderen.
Vi har også camo-koppen, handy-cup, bægre med tud eller sugerør,  rillekrus og mange flere.

I vores udvalg af tallerkener har vi både melamin og plastik tallerkener med skridsikre bunde, så de står godt fast og sikket på bordet for barnet. Mange tallerkener har også forhøjet kanter, som kan hjælpe og støtte barnet i at spise uden at spilde for meget.

I hagesmække har vi et godt udvalg af vandtætte hagesmække, så barnet ikke bliver våd, når der spilles. Vi har både hagesmæk med ærmer  og uden ærmer og med forskelligt fint print og flere farver.

Vores hjælpemidler til børn og unge er nøje udvalgt til at bidrage til en god spiseoplevelse, hvor barnet har øget kontrol over bestik, tallerken, krus osv.

Vi opdaterer løbende vores sortiment efterhånden, så hold øje med nyheder her på webshoppen.