Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Urinflasker og urinkolber

Se Danmarks største udvalg af urinflasker, urinkolber, og urinposer til mænd, kvinder og børn, der kan anvendes både hjemme og ude. En urinbeholder kan anvendes i mange forskellige situationer og hvis du har udfordringer med inkontinens, er det rart at have hjælpen lige ved hånden. Hvis du vil undgå, at urinen løber tilbage, når urinkolben anvendes i sengen, kan vi anbefale urinkolber med en tilbageløbsventil.

Viser alle 14 resultater

Stort udvalg af beholdere til urin

Vælg blandt markedets største udvalg af urinkolber, tissekolber, tisseflasker, urinposer, og urinbeholder, som både kan anvendes i hjemmet, og når du er farten.
Vi har alle typer af de mere gængse urinkolber og tisseflasker, som typisk anvendes i hjemmet. Hertil kan fås holdere til urinbeholderen, så den kan sidde på sengekanten. Du kan også få en specialdesignet urinflaskebørste.
Vi har forskellige typer urinkolber med og uden tilbageløbsventil. Netop en tilbageløbsventil sikrer, at urinen ikke løber bagud, hvis uheldigt skulle være ude og urinkolben vælter.

Når du er på farten og rejsen, så kan vi tilbyde forskellige typer urinposer og tisseflasker. Uri-bag er til både mænd og kvinder. Den har den særlige fordel, at den kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder.
Hertil kommer vores udfoldelige transportable urinflaske til voksne og børn. Disse typer kan anvendes i mange situationer. Fx. til langturschaufføren eller hvis du bliver hurtigt tissetrængende og skal afsted med det samme, på festivaler, på teltturen, og andre situationer, hvor det kan være praktisk at have en urinflaske og tissekolbe lige ved hånden.

Vi har endvidere engangsurinposer med millimeter påtrykt på siden. Denne urinpose anvendes, når det er vigtigt at følge med i, hvor meget urin der kommer ud.

Vi har urinflasker til mænd, kvinder og børn på lager.