Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Træningsudstyr

Har du brug for genoptræning efter indlæggelse eller har nedsat funktionsniveau, grundet gigt eller anden sygdom, kan vi tilbyde en lang række produkter, i form af træningsbolde, træningscykel og massageruller, der kan hjælpe dig godt på vej med at opnå gode resultater.

Til genoptræning til kraft og stabilitet i hænder og håndled, kan du her finde et større udvalg af træningsbolde og massagebolde i forskellige former og hårdheder. En StressBall giver både massage og optræning på samme tid.
Ønskes du stimulerende massage, der kan sætte gang i blodomløbet, vil vi anbefale en massagerulle eller massagebold, der også er velegnet til at løsne op i musklerne.

Gymnastikbolde eller træningsbolde findes i forskellige farver og størrelser. Boldene kaldes også terapibolde og er et godt instrument som hjælpemiddel til balancetræning og træning af rygmuskler.

Til muskelopbygning og genoptræning af håndens førlighed og styrke, anbefaler vi den populære håndtræner fra Dr. Winkler, der fås i to størrelser og træningsvægte i form af vægtmanchetter til håndleddet, der findes fra 1 – 4 kg.