Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Salgs- & leveringsbetingelser

Indholdsfortegnelse

Danish Care Supply
Alsikevej 8
8920 Randers NV

CVR. Nr.: 31219957
Enkeltmandsvirksomhed
Telefon 22 11 86 16
Email: dcs@danishcaresupply.dk
www.danishcaresupply.dk

1. Bestilling

Du får helt automatisk tilsendt en bekræftelse fra os på en e-mail hver gang, du bestiller produkter igennem vores hjemmeside. På den måde kan du se, hvad du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at der kun er tale om en kvittering på, at vi har modtaget din bestilling. Du modtager en faktura fra os sammen med de produkter, som du har bestilt.

2. Priser og fragt

Priserne på vores hjemmeside www.danishcaresupply.dk er alle inklusiv moms. Prisen for hjemmelevering er 49 kr. og for levering i pakkeshop er prisen 39 kr.
Alle bestillinger til over kr. 499,- leveres fragtfrit. Disse fragtbetingelser gælder alene til webshopbestillinger til private forbrugeradresser i Danmark, dog eksklusiv Grønland og Færøerne.

Bestillinger foretaget via EAN betaling eller faktura (CVR nr.) påregnes som udgangspunkt et mindre fragttillæg ex. moms, såfremt andet ikke er aftalt.

3. Leveringstid

Vi leverer med GLS indenfor 1-2 arbejdsdage. Prisen for hjemmelevering er kr. 49 og for levering i pakkeshop er prisen 39 kr. Vi gør opmærksom på, at der i enkelte tilfælde kan være tale om restordre, hvor den forventede leveringstid fremgår på produktsiden på hjemmesiden og er varierende fra produkt til produkt, 2 dage – 3 uger.

4. Betaling

Vi modtager din betaling med de fleste typer betalingskort og mobilepay.
Når du betaler med kort, vil beløbet først blive trukket, når vi rent fysisk har afsendt produkterne til dig. Danish Care Supply har valgt NETS som samarbejdspartner, som sikrer, at dine informationer og betalinger altid er krypteret. På den måde er du på den bedst tænkelige måde sikret imod misbrug. Danish Care Supply modtager ingen kort oplysninger fra NETS. Vi modtager alene besked om, at der er et beløb, som er klar til at blive overført, når vi har sendt varen med GLS. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.
Hos os kan du betale med: MasterCard og Visa som begge har en reservationstid på 30 dage.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

5. Persondatapolitik & fortrolighedspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, postnr./bynavn, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Oplysningerne registreres i E-conomics – Wisma, som anvendes som faktureringssystem samt i virksomhedens Webshop.

Personoplysningerne registreres hos Danish Care Supply og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.danishcaresupply.dk er Danish Care Supply.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: dcs@danishcaresupply.dk.

6. Fortrydelse og Returnering

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du medsende enten din følgeseddel, som lå i pakken, da du modtog den, eller et print af faktura/ordrebekræftelse, som du modtog på mail fra os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til dcs@danishcaresupply.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du har ansvaret for, at varen returneres til os i ubrugt stand og i original emballage. Vær derfor særlig omhyggelig med at pakke varen forsvarligt ind, inden du sender den retur til os, det er dig, der hæfter, hvis der opstå en skade under transporten.

Du kan med fordel købe en GLS-returlabel ved at følge dette link: https://return.shipmondo.com/danishcaresupply. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte en anden selvvalgt fragtløsning med erhvervslevering.

Prisen for en GLS-returseddel er kun 49 kr. Når du har gennemført din bestilling af din returlabel, skal du selv sørge for at printe den ud og påsætte den et tydeligt sted på pakken.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at vi desværre ikke refunderer fragtudgifter i forbindelse med levering, hvis du fortryder en del af dit køb.

7. Varens stand når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

8. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes til:
Danish Care Supply
Alsikevej 8
8920 Randers NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette mod forudgående aftale, så vi sikrer os, at butikken er åben, når du kommer.

9. Udvidet fortrydelsesret

Udover de 14 dages fortrydelsesret ud fra ovenstående betingelser, tilbyder vi en udvidet fortrydelsesret i op til 365 dage fra du har modtaget varen. Fortryder du dit køb på dag 15 til dag 365 gælder en begrænset fortrydelsesret, dette betyder at du skal:

Sende varen retur til os inden for 14 dage fra du har meddelt os, at du ønsker at fortryde købet. Du står selv for returomkostningerne.

Varen skal returneres i ubrugt stand til os i originalemballage.

Vi tilbagebetaler dine betalinger så snart vi har konstateret, at betingelserne for den udvidet fortrydelsesret er overholdt.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
I forhold til erhvervskøb gælder købelovens bestemmelser med 14 dages fortrydelsesret

10. Reklamation

Danish Care Supply giver dig en reklamationsret I henhold til den danske købelov. Det betyder, at du har 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker dog ikke almindelig slidtage på forbrugsmaterialer og dele af varen, som slides ved brug.

Inden returnering bedes du venligst kontakte os på telefon 22 11 86 16. Varen sendes herefter til:

Danish Care Supply
Alsikevej 8
8920 Randers NV.

Vi vurderer herefter, om der er tale om en berettiget reklamation.

Vi behandler din reklamation indenfor rimelig tid. I de tilfælde, at der er tale om en godkendt og berettiget reklamation betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

11. Force majeure og fraskrivelse af ansvar

Danish Care Supply er ikke ansvarlige for Force majeure. Danish Care Supply er kun ansvarlig efter almindelig lovgivning.

12. Værneting

Hvis der skulle opstå uenighed om fortolkningen af nærværende salgs-og leveringsbetingelser kan dette afgøres ved de danske domstole.

13. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail dcs@danishcaresupply.dk eller pr. telefon 22118616
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.