Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Hjælp til støttestrømper

På denne side finder du Danmarks største sortiment af strømpepåtagere og strømpeaftagere til støtte- og kompressionsstrømper. Du kan finde disse effektive hjælpemidler og et stativ til at få støttstrømper på og af til dem med både åben og lukket tå samt korte og lange kompressionsstrømper.

Strømpepåtager og strømpeaftager til støttestrømper

Gå på opdagelse i Danmarks største sortiment af strømpepåtagere og strømpeaftagere til støtte- og kompressionsstrømper. Danish CARE Supply er Danmarks førende udbyder af hjælpemidler til støttestrømper til både private kunder og til danske kommuner og regioner.

Vi har strømpepåtagere til kompressionsstrømper med åben og lukket tå samt korte og lange kompressionsstrømper.

Hvilken strømpepåtager skal du vælge?

Der er flere parametre, som har indflydelse på, hvilken strømpepåtager eller strømpeaftager, der passer til dig. Kan du fx bukke dig frem eller sætte benene over kors og nå dine fødder? Har du nedsatte kræfter i hænderne? Har du en stiv ankel? Har du lammelser i arme og ben?

Du får her et par tips, du kan bruge i dit valg:

Hvis du kan få strømpen på din fod:
Hvis du kan nå ned til dine fødder og få strømpen på foden og har kræfter i dine hænder, så kan vi anbefale flere af vore mange glidestykker og slides.

 •  Slip-Perfect glidestykke er en 2-i-1 løsning, som kan anvendes til både på- og aftagning af kompressionsstrømper med åben og lukket tå.
 • Easy-slides glidestykker som kan anvendes til både åben og lukket tå.
 • MAXI-slide glidestykker til  knælange kompressionsstrømper eller til lyskenlange strømper og til brede ben.
 • Doff N´Donner – med muffe og kegle.
 • Spilerdug – som du selv kan klippe et stykke af

Alle glidestykker og slides er fremstillet af glat spilerdug, som nedsætter friktionen imellem strømpen og dit ben, så din strømpe glider meget lettere på foden og op ad læggen.
Vi anbefaler altid at bruge handsker til støttestrømper, som giver dig en væsentlig aflastning af dine hænder og samtidig beskytter strømpen. Du kan også med fordel anvende en friktionsplade, som du kan gnide hælen på, når du tager kompressionsstrømpen på og af.

Hvis ikke du kan nå ned til dine fødder og har nedsatte kræfter i hænder og ben:

Vi har et stort udvalg af stativer til påtagning og aftagning af kompressionsstrømper til dig, der ikke kan nå ned til dine fødder. Disse stativer kan du anvende, mens du sidder ned, står op eller når andre hjælper dig med at få strømpen på foden. Vi har det bredeste sortiment og kan hjælpe dig med at udvælge det rette stativ til dig. Vi har følgende stativer og mærkevarer i sortimentet:

 • Dressbuddy til på – og aftagning af kompressionsstrømper
 • Steve – strømpepåtager og aftager
 • Doff N´ Donner
 • Butler stativer
 • Fod i Hose
 • Flexi
 • Ort-O-Mate – Elektrisk aftager til kompressionsstrømper

Vi oplever, at den vigtigste motivation for selv at kunne tage støttestrømper på og af, er fleksibiliteten i hvornår på dagen, det foregår.

Alle brugere af kompressionsstrømper oplever, at det er svært og krævende for hænder og arme at tage dem på og af.
Der findes 4 kompressionsklasser på kompressionsstrømper.
Klasse 1 er de almindelige støttestrømper, som du kan købe i den almindelig detailhandel.
Typerne 2, 3 og 4 er medicinske kompressionsstrømper, hvor der er taget mål af dine ben, så du får de strømper, som passer præcist til dit behov.
Jo højere kompressionsklasse , jo strammere kan kompressionsstrømpen opleves at få på og af benet

Søger du en strømpepåtager eller en strømpeaftager til hjælp til kompressionsstrømper, så hjælper Danish CARE Supply gerne med råd og vejledning i brugen og udvælgelsen af det rette hjælpemiddel.