Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Toiletstøtter

På denne side finder du forskellige typer toiletstøtter, som hjælpemidler til toilet, når du skal på toilettet. En toiletstøtte kan justeres i højden og kan skråtstilles samt anvendes i brusebadet. De kan alle sættes hen over toilettet. Vi skelner mellem de fritstående, som ikke kan klappes sammen og de foldbare og sammenklappelige, som på den måde er velegnet til at tage med på turen. Et toiletstativ giver dig en øget mobilitet og det er lettere at rejse fra toilettet, samt en øget tryghed og sikkerhed, da du kan holde ved armlænene i siden.

Viser alle 19 resultater

Toiletstøtte

Vi har fritstående toiletstøtter til at sætte over toilettet, foldbare støtter, toiletstøtter vægmonterede og toiletsæder med armlæn.

Toiletstøtterne er særligt velegnet til dig med nedsatte ressourcer i arme og ben, med balancebesvær eller dig som er blevet hofteopereret. Toiletstøtterne kan højdejusteres og skråt stilles, hvis der er behov for forskellige højder, og de kan slås op, når de ikke bruges. En toiletstøtte passer til alle toiletter. Vælger du at montere en toiletarmlæn fast ved toilettet, får du en foldbar toiletstøtte, der ikke fylder på badeværelset, når den ikke er i brug.

Endvidere kan flere af toiletstøtterne også bruges som badestol, hvis man blot tager spanden af.