Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Bodystocking

Bodystocking til dame, mand og barn i klimavenlig bambusviskose med helt unikke egenskaber. I disse bambus bodystocking er bambussen i materialet dyrket og høstet helt økologisk. Dette gøres af specialiserede bambusbønder på plantager, som er fuldt ud FSC-certificeret.

Stoffet der indeholder 68% bambusviskose er meget blødt og behageligt og holder sig frisk på grund af den åbne fiberstruktur. Fiberstrukturen er også med til at gøre det til et temperaturregulerende og åndbart materiale. Det er bl.a. med til at gøre disse bodystocking kølende om sommeren og holde kroppen varm om vinteren.

Bambusviskose har desuden antibakterielle egenskaber, som også er med til at gøre produktet lugtresistent. Personer med meget følsom hud og/eller allergi kan trygt bære bambustøj.

Alle bodystocking til voksne er fremstillet for både bodystocking til mænd og til kvinder. En størrelse mindre anbefales til kvinder og i nogle tilfælde 2 størrelser. Det skal vurderes individuelt ud fra kropsbygning.
Kvinder der normalt bruger str. XS, kan med fordel vælge en børnestørrelse 158-164.

Der kan vælges mellem flere typer lukning både med trykknapper, lynlås eller en heldragt med sondeåbning. Der er ikke blot kortærmede modeller, men også en langærmet bodystocking, der findes til både til børn og voksne i sort eller hvid.