Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Toilet

Herunder kan du vælge mellem flere forskellige praktiske hjælpemidler til dit toiletbesøg hvad enten du har brug for en toiletforhøjer, toiletstøtte, toiletstol, urinkolbe eller bækken. Vi har et bredt udvalg af velafprøvede og anerkendte hjælpemidler til brug ved toiletbesøget.

Praktiske hjælpemidler til toiletbesøget

Danish CARE Supply har markedets største udvalg af hjælpemidler til toiletbesøget. Det brede udvalg er velafprøvede og anerkendte hjælpeprodukter til brug ved toiletbesøget.

Har du brug for ekstra støtte, når du går på toilettet kan vi anbefale de fritstående toiletstøtter med eller uden spand, som kan stilles henover toilettet. Mange af vore toiletstøtter kan anvendes både til fritstående toiletstol og som badestol. Alle fritstående toiletstøtter kan justeres i højden, så de passer til brugeren. Vi har også en toiletstøtte, som kan klappes sammen. På den måde kan den tages frem efter behov og tages med på turen. Vi har naturligvis også en række vægmonterede støtter, som kan sidde permanent ved toilettet.

En populær produktkategori er vores toiletforhøjere. Det er en stor hjælp, at sædet er lidt højere end normalt, når det kniber med at kunne sætte sig ned og rejse sig op fra toilettet igen. Når toiletsædet er forhøjet skal der ikke bruges nær så mange arm -og benkræfter. Toiletforhøjerne fås både med og uden armlæn fastmonteret. Hvis du har et vægophængt toilet kan vi anbefale den smarte MY-Loo toiletforhøjer fra Etac. Vi har endvidere en række forskellige typer stænkiler, som kan monteres på toiletsædet, så uheld kan undgås.

En anden vigtig kategori er urinflasker, urinkolber og tissekolber. Vi har et stort udvalg, som du kan vælge imellem af urinkolber og urinposer, som du kan anvende i hjemmet, og når du er farten.
Vi har flere unikke typer og herunder den transportable urinflaske, Uri-bag, som kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Disse typer bringer lykke til langturschauffører, campister, sejlere og festivaldeltagere. Hvis du er sengeliggende, kan vi tilbyde en af vore mange bækkener.

Kig gerne forbi vores fysiske butik i Randers eller ring til os på tlf. 22118616 og få råd og vejledning i brugen hjælpemidlerne.