Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Børn og unge

Hos Danish CARE Supply finder du moderne småhjælpemidler til brugere i alle aldre – og nu også til børn og unge. Vi har hjælpemidler til at hjælpe barnet i forhold til fysiske og kognitive udfordringer. Børnehjælpemidlerne kan bruges af barnet selv eller sammen med dem, som hjælper barnet.

Hjælpemidler til Børn og unge

Her finder du en række nyttige hjælpemidler specielt målrettet til børn og unge.

Alle hjælpemidler vi sørge for, at gøre barnets hverdag bliver så nem som mulig – uanset hvilke udfordringer eller begrænsninger barnet måtte have.

Vi har særligt fokus på småhjælpemidler, der kan hjælpe barnet i forhold til både fysiske og kognitive udfordringer. En del af vore hjælpemidler til børn og unge kompenserer for nogle af de fysiske funktionsnedsættelser, som de måtte have. Vi kan også være behjælpelige med produkter, der kan være med til at afhjælpe mange fysiske udfordringer. De fysiske udfordringer være lammelser, rystelser, nedsat førlighed, nedsatte kræfter i arme, ben og hænder.

Til hverdagens gøremål kan du som forældre eller som ansat på en institution finde en række nyttige og velafprøvede hjælpemidler til spisesituationen, på- og afklædning, toilet og bad, skrive, leg og spil, inkontinens, børnesakse og forskellige ganghjælpemidler. Børnehjælpemidlerne kan ofte bruges af barnet selv eller sammen med dem, som hjælper barnet.

Indenfor det kognitive område kan vi tilbyde vores populære Squease-vest, som er en kompressionsvest. Vi kalder den også ”kramme-vesten”, idet barnet der bærer vesten mærker, at det er ligesom at få en krammer, når der pustes luft i vesten. Vesten vejer meget lidt, da der anvendes luft som stimulation i stedet for en anden form for tyngde, det giver barnet og den unge en række oplagte fordele.
En af fordelene er, at kan vesten bæres under trøjen og kan ikke ses, og pumpen kan let klikkes af. Barnet kan medbringe den i skolen og til mange andre gøremål udenfor hjemmet. Vesten kan bruges fra 5 års-alderen og opefter. Kompressionsvesten henvender sig til alle, som oplever sanseforstyrrelser og uro i sociale sammenhænge, uanset om der foreligger en diagnose eller ej og er med til at berolige barnet i flere utrygge situationer.

Hjælp os gerne med at finde og udvikle nye hjælpemidler til dit barn. Hvis du har ideer eller kender hjælpemidler, som du mener, vi bør se nærmere på, så ring meget gerne til telefon 2211 8616 eller send en mail til: dcs@danishcaresupply.dk.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at du sagtens kan opleve, at der også er hjælpemidler i de andre kategorier, som du også kan bruge i hverdagen i forhold til dit barn.