Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Bestik

Ergonomisk bestik – til at gøre din hverdag lettere

Her finder du Danmarks største sortiment af ergonomisk bestik til både voksne og børn. Vi har ergonomiske knive, gafler, skeer og teskeer. Der findes mange former for ergonomiske greb og både let og tungt bestik. For nogle ældre oplever, at de får nedsatte kræfter i hænderne, som tiden går og det bliver sværere at holde om det almindelige bestik

Alle vore ergonomiske bestik dele og bestiksæt henvender sig brugere med forskellige funktionsnedsættelser i arme, hænder og fingre. Så hvis du søger unikke løsninger og et bredt at sortiment, så kan du her sikkert finde netop det bestik, der passer til dit behov.

Vi er Danmarks førende leverandør af ergonomisk bestik

Der kan være flere forskellige behov, som har betydning for dit valg af ergonomisk bestik:

Nedsatte kræfter i hænderne – ergonomisk letvægtsbestik

 • Hvis du har nedsatte kræfter i dine arme og har svært ved at holde om et normalt bestik, så kan vi anbefale dig at se nærmere på kategorien letvægtsbestik. Her finder du forskellige typer bestik med ergonomisk greb og i både lige og vinklede bestik.
 • Vi kan også anbefale Henro-tek bestik til børn og voksne, som er lavet i letvægtsmaterialet Plast.

Har én hånd til rådighed

 • Med blot én hånd til rådighed vil det naturligvis besværliggøre spisesituationen.
  Det er muligt at få mange forskellige typer af énhåndsbestik, hvor bestikket har 2 funktioner i 1.
 • Se f.eks de populære skæregafler, ske/gaffel i letvægtsmateriale, Queens bestik som gaffel/kniv og gaffel/kniv. Så nu kan du indtage og findele maden med blot én hånd.

Rystelser i hænder – ergonomisk tungt bestik og vægtmanchetter – se de mange unikke løsninger.

 • Når der er tale om, at du ryster på hænder som følge af Parkinson, ALS eller af andre årsager, så prøv at se de mange typer af tungt ergonomisk bestik. Det er fordel med ekstra tyngde på bestikket, når du ryster på hånden. Tyngden er med til at reducere rystelser. Vi har tungt bestik fra Good Grib, Big Grip og Swereco.
 • Vi kan også anbefale vægtmanchetter, som sidder på håndleddet. De er meget effektive til at nedsætte rystelser og ikke kun i spisesituationen.
 • Når man ryster på hånden, så er det svært at holde maden på bestikket. Vi kan anbefale en tung ske med ekstra dybt skeblad, så der ikke spildes så meget, når hånden føres op til munden.
 • Som en ny unik løsning kan vi anbefale en S-up ske, hvor maden ligesom lægger sig inde i skeen, og kan tømmes, når den kommer ind i munden.

 Gigt i hænderne – ergonomisk bestik med fortykket greb

 • De fleste af de ergonomiske knive, gafler og skeer har et ergonomisk håndtag med anti-skrid/non-slip overflade, så bestikket ikke falder så let ud af hånden.
 • De fleste skeer, gafler, og teskeer kan let vinkles, så det bliver endnu lettere at føre maden op til munden.
 • Det er også muligt fortsat at anvende almindeligt bestik, hvor du i stedet sætter mosgummi eller grebsfortykkelse på bestikket. Så har du god løsning, som er lettere at holde om, når det er svært at gribe om almindeligt bestik.
 • Vi fører alle de kendte mærker indenfor ergonomisk bestik. Af populære type kan nævnes bestik fra Good Grip, Big Grib, Godt Greb i sort og rød, og Swereco.

Svær ved at hold fast i bestikket – se de mange typer af bestikholdere

 • Med en bestikholder kan du sætte bestikket fast i en holder, som sidder fast på din hånd. Nu kan du spise uden, at du taber bestikket.

Synkebesvær – ske med gittestruktur

 • Vi kan tilbyde bestik med gitter struktur under skebladet, som er med til at stimulere synkerefleksen, og det bliver lettere at spise.

Bider om bestikket – vælg ske med blødt mundstykke

 • Denne type bestik anbefales, hvis brugeren bider omkring bestikket og hvor det kan skade brugerens tænder. Ved at vælge en ske med et blødt mundstykke, så skåner det tænderne, hvis der bliver bidt omkring skeen.

Svært ved at føre bestikket op til munden – børn og voksne

Hvis du har svært ved at føre bestikket op til munden på normal vis, så kan du med fordel overveje et vinklet bestik, som med til at nedsætte afstand, så du føre maden direkte fra tallerken op til munden.

 • Vi har mange muligheder for dig indenfor vinklet bestik. Af populært ergonomisk bestik kan nævnes Big Grip, good Grip, Godt greb, Amefa, Caring, Easy Grip, Henro-Grip, Queens, Swerero, S-up og Antaris

Madebestik – ske og gaffel i forskellig udformning og længder

 • Madebestik henvender sig til alle, som mader en anden person. Se de mange typer til både børn og voksne – og ikke mindst også skeen med det bløde mundstykke.