Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Trolleys & indkøbsvogne

Under denne kategori kan du finde forskellige typer indkøbsvogne, som alle vil give dig en betydelig lettelse og aflastning, når du skal ud at købe ind.

Viser alle 7 resultater

Smarte indkøbsvogne og indkøbstrolleys

Nu kan du gøre indkøbsturen lettere med en smart indkøbstaske på hjul. Vi har et stort sortiment af indkøbsvogne og trolleys, som henvender sig til dig, der er træt af at bære de tunge indkøbsposer.

De forskellige indkøbsvogne kan løse mange forskellige formål og opgaver i din hverdag.

Der findes også mange forskellige kvaliteter på markedet og i mange forskellige prisklasser. Vi oplever, at når først brugeren har prøvet en indkøbsvogn, så vil man bruge den ofte i hverdagen. Derfor skal din indkøbsvogn kunne holde til at blive brugt flittigt over lang tid. Vi lægger i vores produktpolitik særlig vægt på at kunne levere indkøbsvogne og indkøbstrolleys i en meget høj kvalitet og fremstillet i materialer, som giver en lang holdbarhed. Vi har derfor udelukkende udvalgt de mest anerkendte producenter af indkøbsvogne i Europa. Vi er autoriserede forhandler af de mest anerkendte mærker i Europa.

Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning enten pr. telefon/mail eller ved at du besøger vores fysiske butik i Randers. Her kan du prøve alle modellerne inden, du vælger, hvilken type indkøbsvogn, du kunne tænke dig.

  • Kontakt os på telefon: 22118616 eller dcs@danishcaresupply.dk
  • Alle indkøbsvogne og indkøbstrolleys er samlet ved levering – klar til brug.
  • Vi har et stort lager af indkøbsvogne i Danmark og kan derfor levere til dig med kort leveringstid – 1-2 dage