Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Trolleys & indkøbsvogne

En indkøbsvogn med hjul vil hjælpe dig med enhver form for mindre transport. De er perfekte til at transportere ting til vaskeriet, til stranden, shopping eller på fisketuren.
De indkøbsvogne, du kan finde i vores sortiment, er kendetegnet ved et flot og originalt design, der passer ind i et hvert bybillede, med deres moderne udseende og flotte farver.
Det er ikke blot en indkøbsvogn til ældre, men kan bruges af alle aldre og til mange formål.

Viser alle 4 resultater

Smarte indkøbsvogne og indkøbstrolleys

Nu kan du gøre indkøbsturen lettere med en smart indkøbstaske på hjul. Vi har et stort sortiment af indkøbsvogne og trolleys, som henvender sig til dig, der er træt af at bære de tunge indkøbsposer.

De forskellige indkøbsvogne kan løse mange forskellige formål og opgaver i din hverdag.

Er du dårligt gående, anbefaler vi en vogn, hvor du kan tage dig et hvil undervejs. Vi er sikre på, du her kan finde, den bedste shopping vogn, der lige passer til dine behov.

Der findes også mange forskellige kvaliteter på markedet og i mange forskellige prisklasser. Vi oplever, at når først brugeren har prøvet en indkøbsvogn, så vil man bruge den ofte i hverdagen. Derfor skal din indkøbsvogn kunne holde til at blive brugt flittigt over lang tid. Vi lægger i vores produktpolitik særlig vægt på at kunne levere indkøbsvogne og indkøbstrolleys i en meget høj kvalitet og fremstillet i materialer, som giver en lang holdbarhed. Vi har derfor udelukkende udvalgt de mest anerkendte producenter af indkøbsvogne i Europa. Vi er autoriserede forhandler af de mest anerkendte mærker i Europa.

Let’s Shop modellen, er en kombination af både rollator og indkøbsvogn. Den fremstår i et flot design og fås med to forskellige farver på stellet. Indkøbstasken er rummelig, så du har mulighed for et større indkøb.

Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning enten pr. telefon/mail eller ved at du besøger vores fysiske butik i Randers. Her kan du prøve alle modellerne inden, du vælger, hvilken type indkøbsvogn, du kunne tænke dig.

Den nye smarte Koala indkøbsvogn er en let trolley med stor indkøbstaske, der også kan bruges til hvilesæde, mens du er på det store indkøb eller weekendtur.

  • Kontakt os på telefon: 22118616 eller dcs@danishcaresupply.dk
  • Alle indkøbsvogne og indkøbstrolleys er samlet ved levering – klar til brug.
  • Vi har et stort lager af indkøbsvogne i Danmark og kan derfor levere til dig med kort leveringstid – 1-2 dage