Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Støttebandager til lænd og ryg

Vi har et nøje udvalgt produktsortiment til stabilisering og beskyttelse af din ryg og lænd. Fordelen ved at benytte en rygstøtte er, at den kan lindre muskelspændinger og samtidig holde ryggen i den korrekte stilling – også i forbindelser med din genoptræning.

Viser alle 3 resultater

Hvis du har ondt i ryggen, så kan en rygstøtte hjælpe dig både i fritiden og på arbejdet

Det anslås, at 80% af befolkningen på et eller andet tidspunkt kan få udfordringer med ryggen og lænden.
Et almindeligt råd er ofte at bevægelse og motion og et aktivt liv kan holde ryggen i form, så smerter kan undgås. Fordelen ved en rygstøtte er, at det bliver lettere og mindre smertefuldt at komme omkring både i forbindelse med træning, i fritidslivet og på arbejdet.
Et rygbælte til ryggen giver dig således stabilitet og er dermed med til at give dig en smertelindring, reducere spændinger og/eller muskulaturkramper. Rygstøtten vil samtidig holde ryggen i en naturlig stilling. Dermed vil det blive lettere at komme i gang.

Hvilken rygstøtte skal du vælge?

Hos Danish CARE Supply har vi flere forskellige modeller, der passer til forskellige behov, diagnoser og kropsformer. Vi tilbyder bl.a. disse populære modeller fra det anerkendte NordiCare.

Atle er den mest formbare rygstøtte, samtidig med at den giver stor stabilitet. Det er især velegnet til dig, der ønsker at bære rygstøtten hele dagen og folk med en kropsform, der kræver en rygstøtte med ekstra god pasform. Det kan f.eks. være brugere med knogleskørhed – osteoporose.

Multi er en lav model, der passer til dem, der ønsker en ekstra stabil støtte af lændehvirvelsøjlen. Du kan nemt variere, hvor meget støtte du ønsker, da den har ekstra brede velcrolukninger foran. Et enkelt og stabilt rygbælte, der fint kan benyttes hele dagen eller tages af og på, når du har arbejdsopgaver, der er belastende for ryggen. Passer til alle kropsformer.

Tuff giver en meget stabil støtte over lænderyg og bækken og er velegnet til personer, som ønsker en smidig lav rygortose med kraftig støtte. Anvendes ved hold i ryggen, iskias samt øvrige normalt forekommende sygdomme i lænderyggen.