Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Støttebandager og bind

Et unikt produktsortiment til stabilisering og beskyttelse af led og muskler. Er du kommet til skade eller har overbelastet knæ eller overbelastet lænd – eller lider du af gigt i hænderne? Kan du her finde støttebandage til det belastede område her.

Under kategorien “Støttebind til arme og ben” kan du bl.a. finde hjælp til dine gigthænder. Artrose handsker er egnet til at lindre leddegigt smerter og hævelse i hænderne. Herunder vil du også kunne finde albuestøtter og armslynge og støtte til knæ og ankler, hvis du har overbelastet ledbånd.

En hofte beskytter kan være med til at gøre din hverdag mere tryg, hvis du må have problemer med balancen. Hoftebeskytterne SafeHip fra NordiCare er testet og brugt i hele verden. De sider diskret og komfortabelt på brugeren og giver effektiv beskyttelse, hvis du skulle være så uheldig at falde.

Har du ondt i ryggen, eller overbelastet lænd og evt. i genoptræning, kan en rygstøtte give en smertelindring og reducere spændinger og være med til at holde ryggen i en naturlig stilling.