Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Haveredskaber

Haveredskaberne er lavet af rustfrit stål og af høj kvalitet. De har alle et specielt vinklet håndtag, der gør dem yderst behagelige at bruge. Det vinklede non-slip belagte greb, eliminerer både belastninger og vabler fra havearbejdet. Hånd haveredskaber med langt skaft, kan bruges fra siddende stilling og yderligere tilføjes en armstøtte, der gør havearbejdet endnu lettere.

Viser alle 11 resultater

Have redskaber, der giver dig mere arbejde for mindre indsats! Ved at holde din hånd og håndled i en naturlig vinkel eliminerer de belastninger og vabler, der kan være forårsaget af konventionelle haveredskaber.

Til kørestolsbrugere eller andre, der har lettere ved at arbejde siddende, tilbyder vi her haveredskaber med lang rækkevidde. Disse bruges også af gartnere, der kæmper med at bøje sig ned.

Til haveredskaberne kan købes en armstøttemanchet, der kan sættes i bagsiden af værktøjet, så du også kan bruge styrken på din underarm.

Havegreb:
Et havegreb er god til at løsne den hårde jord i haven, så den bliver mere porøs og nemmere at arbejde med. Gravegreb bruges også til at grave kartofler og andre rodfrugter op med eller til at vende rundt i kompostbunken.

Kultivator:
Kultivatoren er det optimale værktøj til haven, når du skal fjerne uønsket ukrudt i haven og samtidig at lufte jorden. Vi har både kort hånd kultivator og en kultivator med langt skaft i vores sortiment. Begge med et vinklet og greb.

Planteske:
Planteskeen er et godt redskab, når du skal plante eller omplante blomster i haven, plante krydderurter og andre grønne planter. Den mindre hånd planteske er velegnet til alle former for små grave- og planteopgaver i drivhuset.

Hakkejern:
Hakkejernet med det lange skaft er et multifunktionelt haveredskab, der kan bruges til mange haveopgaver. En roehakker, som den også er blevet kaldt, kan
bruges, når du skal tynde ud mellem planterne, når du skal have løsnet jorden eller som hakkejern til det genstridige ukrudt.

Ukrudtstikker:
En ukrudtstikker er et godt ukrudt redskab mod tidsler, skvalderkål, mælkebøtter og andre former for ukrudt. Redskabet har den egenskab, at den kan komme ned og få fat omkring ukrudtets rødder, så de ikke kommer igen.