Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Til hjemmet

Her finder du hjælpemidler til flere daglige situationer til brug i dit hjem. Du kan vælge mellem flere praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig i køkkenet, når du skal spise, i soveværelset og til din personlig pleje. Under siddepuder og støttepuder har vi et stort udvalg af puder, der kan aflaste dig i hverdagen.

Stort udvalg af hjælpemidler til brug i dit hjem

Vi har et varieret sortiment af hjælpemidler til køkkenet. Du kan finde ergonomiske køkkenknive, til både grønsager, brød og kød og mange typer af dåse- og lågåbnere, flere forskellige typer for kartoffelskrællere, køkkenbrætter, sakse til flere formål, karkludspresser, hjælp til åbning af vandhaner og vridere og meget mere.

Til spisesituationen kan vi tilbyde et bredt sortiment af ergonomisk bestik og herunder både letvægts-og tungt bestik samt bestik med både store og små greb. Vi tilbyder også adskillige bestiktyper, som er målrettet énhåndsbrugere og til brugere, der har udfordringer med rystelser. Vores sortiment til spisning udgør også et stort udvalg af tallerkener i keramik, melamin eller plast, krus og glas, non-slip underlag, spisestykker og smørebrætter med kanter og pigge til at fastholde fx brødet.

Til soveværelset har vi diverse hjælpemidler til sengen som fx rebstiger, sengebånd og sengestøtterne, som gør det nemmere for dig at vende dig, komme op at sidde og komme ud af sengen. Vi tilbyder også glidelagner, sengelinned, lejringspuder og lejringsruller og mere meget.
Har du behov for ekstra god hovedstøtte til nattesøvnen, kan vi anbefale Putnam hovedpuden, der både støtter din nakke og skuldre på samme tid. Hovedpuden er med til at reducere smerter og hovedpine, når du sover. Puden findes også i børnestørrelse.

Indenfor personlig pleje finder du forlængede lotionpåfører, der kan nå om på ryggen, kamme og hårbørster, negleklippere, holder til protesetandbørste og hjælp til hårvask i sengen.

Du finder endvidere aflastende sidde- og støttepuder, hvis du har problemer med halebenet, ryg og lænd eller hoften. Under sidde og støttepuder har vi halebenspuder, ringpuder og skråpuder og drejepuder, der også kan være nyttige i bilen eller fra stolen, herved undgår du at skulle vride kroppen, for at komme ud eller op af stolen.

Vi tilbyder også et stort udvalg af brandhæmmende produkter, der kan modvirke brand som fx et brandhæmmende sengelinned, dyne, puder og madras, brandhæmmende rygeforklæder, stykker og gulvtæppe samt rygerobot, der findes i to størrelser.

Under hjælpemidler til medicinhåndtering, kan du vælge mellem flere typer for pille håntering og hjælp til øjendråber. Vi sælger også flere typer af praktiske gribetænger, stole- og sengeforhøjere, produkter til sansestimulation samt støttegreb til inde og ude.

Sidst men ikke mindst finder du flere gode hjælpemidler, når du skal læse, skrive eller spille kort samt ergonomiske hjælperedskaber til haven, der består af både små haveredskaber og haveredskab med langt skaft.