Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Rebstiger & sengebånd

Her er nyttige redskaber til sengen som rebstiger og sengebånd, til hjælp med at rejse sig fra sengen.
Sengebånd, også kaldt norgesbånd fås i forskellige længder, og de monteres let på sengegavlen eller i bunden af sengen.
I sortimentet finder du også en fritstående, højdejusterbar sengegalge, der kan stå ved siden af sengen.

Viser alle 8 resultater

Et sengebånd består af et reb i kraftigt materiale og anvendes hvis man er sengeliggende og har svært ved at komme i siddende stilling i sengen, hvis man har nedsat funktionsevne i ryggen eller hoften. En Sengegjord er utrolig stærk og beregnet til, at kunne modstå en større træk-belastning. På sengebåndet er der et eller flere håndtag, man kan tage fat i. Kan også anvendes med blot én arm.

Sengegjorden placeres i sengen, der hvor den er let at få fat i, ofte ved siden af sengen eller i fodenden. Den kan også være med til at aflaste en hjælper, hvis borgeren kan hjælpe til med, at hive sig op ved hjælp af et sengebåndet.

Hvis du har brug for en stige til seng, er der mulighed for at vælge mellem to typer. En rebstige til sengen er beregnet til brug med, både at komme både i opret stilling og i liggende stilling i sengen.

Sengegalger placeres, så de står så tæt på sengen som muligt. Håndtaget på vores sengegalge, som man kan hejse sig op ved, er indstilleligt i højden og kan svinges 30 grader.