Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Siddepuder og støttepuder

I Danish CARE Supply har vi et meget stort udvalg af siddepuder, skråpuder og støttepuder, som kan give dig en god aflastning i hverdagen. Vores sortiment er ikke blot til siddepuder til ældre, vi tilbyder også siddepude til kørestol eller til den, der som følge af problemer med halebenet, ryg, lænd og hofte har behov for en aflastningspude.

De trykaflastende puder

Når du sidder meget ned på en stol i løbet af dagen, så kan du opleve at få smerter i bagdelen og der kan være en risiko for, at der kan komme siddesår. En trykaflastende pude hjælper med at fordele kroppens vægt og tyngde på hele bagdelen og det er med til at reducere  smerter og ikke mindst dannelsen af siddesår, når du sidder på stolen i længere tid.

  • Vi kan tilbyde siddepuder i mange forskellige materialer. Vi har flere typer skumpuder, hvor der er opskåret med firkanter. De er meget behagelige at sidde på og de giver en effektiv fordeling af kroppens vægt.
  • Puderne kan fås med bomuldsbetræk og inkontinens – vandtætbetræk.
    de ergonomiske siddepuder og aflastningspuder kan fås i flere størrelser og tilpasset brugeres vægt. Se én af vore Putnam – puder, som kan klar en brugervægt op til 190 kg.
  • Siddepuder kan også fås som en selvoppustende luftpude, hvor der er muligt at regulere luftmængde, så det passer til dit behov og hvor det føles gos at sidde på.

Halebenspuder

Vi oplever, at der er rigtig mange mennesker, som har udfordringer med halebenet. Det kan være temmelig belastende invaliderende for den, som har ondt i halebenet og finde en egnet siddeposition, hvor det ikke gør ondt. Vi kan tilbyde nogle helt særlige halebenspuder fra Putnam, hvor der i skumpuden er udskåret et stykke lige der, hvor halebenet sidder. Det giver en rigtig god aflastning af dit haleben, idet du bruger siderne på din bagdel til at sidde på i stedet for direkte på halebenet. Vi kan tilbyde skråpuder, hvor der er taget hensyn til at aflaste halebenet. Det giver også en aflastning af hofte og ryg.

Skråpuder

Hvis du har problemer med din ryg eller hofte, så kan en skråpude en god siddepude for dig. Skråpuderne kan anvendes i hjemmet og i bilen og findes i flere forskellige højder. Putnam kan tilbyde en skråpude, hvor der også er udskåret et stykke, som giver en effektiv aflastning af dit haleben.

Bækkenbundspude

Denne pude fremstillet i memory-skum og er udformet specielt målrettet til brugere, som oplever udfordringer i bækkenbunde efter en fødsel eller operation

Lejringspuder

Du finder også lejringspuder til stole, sofa og sengen. Alle puder er fra Etac som er førende indenfor dette felt. Typerne er: Lejringsrulle, støttepuder, venepude, kilepude, nakkepude, og rygstøttepude. Lejringspuderne fås i forskellige størrelser og med bomuldsbetræk og vandtæt inkontinens betræk. Lejringspuderne kan bruges til at positionere alle dele af kroppen.

Vi har et bredt og varieret sortiment i siddepuder, der dækker de fleste behov. Personlige hjælpemidler til alle uanset alder.