Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Handsker

Brugen af disse handsker kan kombineres med nogle af de strømpepåtagere og strømpeaftagere, vi har i vores sortiment, sammen med både glidestykker og slides og i kombination med stativerne.

Viser alle 3 resultater

Handsker til støttestrømper

Der er ikke bare en god idé at bruge handsker, når du tager dine støttestrømper på og af. Det er for mange brugere også en nødvendighed. Støttestrømper og kompressionsstrømper er ofte stramme og det gør det svært at få strømperne på og af. Handsker anvendes både af brugerne selv og af plejepersonalet. At tage kompressionsstrømper på og af er noget af det mest fysisk krævende for hjælpere og assistenter, og giver anledning til en betydelig nedslidning i fingre, arme, ryg og skuldre.

Handsker til kompressionsstrømper skal anvendes til både påtagning og aftagning af kompressionsstrømper.

Handskerne anvendes til at fordele kompressionen på strømperne, så de sidder optimalt. Handskerne giver et godt greb om strømperne. Anvend flade hænder rundt om og under hælen, så får du den største virkning af den friktion, som handskerne giver på strømpen.

Hjælp til kompressionsstrømper med brug af handsker, kan være en stor fordel, da en kompressionsstrømpe let kan beskadiges, hvis de ikke behandles korrekt i forhold til på- og aftagning. Disse handsker beskytter udover brugerens hænder også strømperne, så de ikke bliver ødelagt af skarpe negle, og andre skarpe genstande.

I sortimentet har vi de velkendte Bauerfeind, Medi-handsker og Latex frie handsker fra Steve.