Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Friktionsplade

Det er ofte en udfordring at tage de stramme kompressionsstrømper på og af. Det giver ofte en stor belastning af brugerens hænder og fingre. Når du bruger en friktionsplade til på og af, så bruger du i højere grad dine kræfter i benene. Det sker ved, at du gnider din hæl på pladen. En friktionsplade giver dig på denne måde en god aflastning af dine hænder og fingre.

Viser alle 2 resultater

Friktionsplade – effektiv hjælp som strømpepåtager

En friktionsplade anvendes typisk sammen med et glidestykke og handsker – En perfekt hjælp til støttestrømper

Friktionspladen anvendes som en fast bestanddel i vores DressBuddy serie, men kan også med fordel anvendes sammen med fx Butler stativerne og Steve+ stativet. Friktionspladen gør det nemlig muligt at rette på strømpen, så den til sidst kommer til at sidde korrekt på foden.

Vi har i samarbejde med vores producent udviklet en helt særlig friktionsplade, som er et meget nyttigt supplement til de øvrige strømpepåtagere og aftagere, der findes. Friktionsplade kan anvendes både til almindelige strømper og til kompressionsstrømper.

Friktionspladen anvendes ved, at brugere gnider hælen på pladen, så støttestrømpen stille og roligt kommer omkring det hårdeste sted – nemlig omkring hælen. Denne metoder kan anvendes både i påtagning og aftagning af kompressionsstrømper.

Vi oplever at flere og flere anvender en friktionsplade sammen med et af vore mange glidestykker og slides.
Ofte vil en friktionsplade og et glidestykke og handsker være tilstrækkeligt til at gøre brugere uafhængig af hjælp fra kommunens plejepersonale.