Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Bevægelse inde og ude

Her finder du hjælpemidler, når det gælder din sikkerhed under gang og bevægelse. Vi ligger inde med et stort sortiment af både gangstativer, stokke og krykker, hvor nogle er foldbare stokke.
Har du brug for en indendørs eller udendørs rollator, har vi et stort udvalg i flere farver og modeller.
Under kategorien Støttebandager og bind, kan du finde hjælp til overbelastede led og muskler eller hoftebeskytter, der kan beskytte mod fald.

Stort udbud af hjælpemidler til ekstra støtte og sikkerhed

Her finder du markedets største udbud af hjælpemidler til mobilitet, som kan give dig en ekstra støtte, når du bevæger dig inde og ude. Vi kan tilbyde dig rollatorer fra Mobilex, TrustCare, InvaCare og By ACRE. Tilsammen udgør de et moderne rollator program og alle er udført efter de højeste kvalitetsstandarder og fremstår i et flot og elegant design. Vi har rollatorer til både indendørs og udendørs brug samt tilbehør til hver enkelt model. De fleste af rollatorerne er letvægtsrollatorer, så du nemt kan håndtere rollatoren, når du er på farten, og når du skal have den ind og ud af bilen.

Indenfor ganghjælpemidler kan vi levere et stort sortiment af stokke og krykker, som kan findes i forskellige farver og mønstre. Flere af vore stokke kan foldes sammen, så de er lette at opbevare. Både stokke og krykker kan leveres med ergonomiske håndtag, der er højre eller venstrestillede.

Du kan også finde kørestole og gangstativer samt diverse tilbehør til kørestole herunder kørestolsramper, puder, stokkeholdere og meget mere.

Vi har et stort udvalg af produkter til at hjælpe dig med at komme ind og ud af bilen, herunder drejepuder, skråpuder, glidebræt og Handybar-greb til bildøren.

Du er meget velkommen til at besøge Jyllands største rollatorcenter, som er i vores fysiske butik i Randers.

Du finder os på Alsikevej 12, 8920 Randers NV. Den fysiske butik er åben mandag til fredag kl. 10-15. Her kan du afprøve og få vejledning til alle produkter, så du sikrer dig, at du får den rollator eller andre ting, som passer til dit behov.