Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Steve - systemet

Med et Steve hjælpemiddel til strømpepåtager og Steve strømpeaftager har du mulighed for at sidde ned, når du skal have støttestrømperne på og af igen. Steve strømpe stativ fås i fire forskellige bredder og kan indstilles i 4 forskellige højder, så den kan tilpasses hver enkelt bruger. En støttestrømpe aftager fra Steve, kan anvendes til alle typer af kompressionsstrømper med både åben og lukket tå.

Viser alle 2 resultater

Strømpepåtager og strømpeaftager – Steve+

En Steve+ kan anvendes til alle typer af kompressionsstrømper med åben og lukket tå, samt korte og lange støttestrømper. Hvis du har besvær med at nå dine fødder og sætte strømpen på, kan et Steve-stativ være en god løsning for dig. Du har nemlig mulighed for at sidde ned både, når du bruger Steve på strømpepåtager og når den anvendes til at tage strømperne af igen. En anden vigtig egenskab er, at den kan indstilles i højden, så den passer til din personhøjde og den findes i 4 størrelser, som er afhængig af bredden på den læg.

Under denne kategori kan du også se Steve EasyOn, som kan anvendes af borgeren selv og ikke mindst af hjælperne. Effektive aflastningsværktøjer er efterspurgt af plejepersonalet og en Steve EasyOn kan i den sammenhæng være et nyttigt alternativ til andre APV-værktøjer som anvendes til påtagning og aftagning af de stramme kompressionsstrømper.

Der er fuld dokumentation, og du er selvfølgelig velkommen til se videoerne, som findes inde på produkterne Steve+ og Steve Easyon og se og downloade instruktionsmanualen, som findes samme sted.