Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Dåse- og lågåbnere

Hvis du har nedsatte kræfter i arme og hænder, og det kniber med få låget af eller åbne dåsen, eller du måske kun har én hånd til rådighed, så kan de mange muligheder i dette sortiment af lågåbner til glas, skruelågsåbnere og elektriske dåseåbner, vil give dig en betydelig aflastning og lette arbejdet i køkkenet.

Vi har produkterne, hvis du har brug for en hjælpende hånd til åbning af dåser og låg

Vi har et stort sortiment af dåseåbnere og lågåbnere. Vi har en fx en elektrisk dåseåbner – One-Touch, med den kan du åbne dåser helt uden brug af hænderne. I denne produktgruppe har vi en række forskellige manuelle dåseåbner, som gør det lettere at åbne dåsen.

Indenfor lågåbnere kan vi tilbyde Jarkey lågåbnere, som kan punktere låget, så det lettere kan skrues af første gang, glasset tages i brug. Vores mest solgte 6 i 1 multiåbner har, som navnet antyder, 6 forskellige funktioner i ét og samme hjælpemiddel. Så har du brug for flere funktioner i forhold til lettere at kunne åbne dåser og mindre låg, så kan en 6 i 1 være den rigtige løsning for dig. Vi kan også hjælpe dig med en lågåbner til skruelåg, så det nu bliver lettere at få de besværlige skruelåg skruet af. Se de mange forskellige skruelågsåbnere, vi har i denne produktkategori.

Vi har alle de kendte mærker af dåseåbnere og lågåbnere og kan dermed fås i mange forskellige udformninger og funktioner. Vi har fx Good-Grip dåseåbner, TipTop, Capoff, Spil-Not, non-slip lågåbnere og lågåbnere, som kan monteres på et underskab. Hvis du kun kan bruge den ene hånd, så kan vi anbefale dig, at se nærmere på vores låg og flaskeholder til bordkanten – en virkelig stor nyhed indenfor dette område.