Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Glidestykker & Slides

Hjælp til støttestrømper i form af glidestykker og slides. Glidestykker til støttestrømper kan anvendes af både en hjælper og af brugeren selv evt. sammen med handsker og en friktionsplade Vi har markedets største sortiment af glidestykker til hjælp til påtagning og aftagning af strømper. En strømpepåtager eller strømpeaftager kan give dig en effektiv aflastning af dine hænder.

Viser alle 25 resultater

Strømpepåtagere og strømpeaftagere Glidestykker og slides til støttestrømper

Glidestykker og slides går under mange navne. Nogle at de vigtigste mærkevarer og anerkendte slides er fx Slip-Perfect, Maxi-slides, Easy-slides, easy-magnide, Eureka og Medi 2i1 m. fl. Alle glidestykker kan anvendes af brugere selv eller af plejepersonalet, som hjælper borgeren med at tage støttestrømperne på og af.

Der er glidestykker er et hjælpemiddel til strømper, beregnet til både støttestrømper med og uden tå. Slip Perfect og Maxi-slides kan bruges til både påtagning og aftagning af støttestrømpen.
På alle vore strømpepåtagere kan du se en video, inden du vælger den, der passer dig.

Nogle kan kun anvendes til støttestrømper med åben tå og andre til strømper med lukket tå. Der er også glidestykker og slides, der kan anvendes som strømpepåtager og strømpeaftager. Her er det værd at fremhæve en Slip Perfect og Maxi-slides, som kan anvendes til både påtagning og aftagning af kompressionsstrømpen.

Danish Care Supply kan tilbyde alle typer og størrelser på glidestykker og slides, som findes på markedet i dag.

Når du skal udvælge et konkret glidestykke/slide til påtagning og/eller aftagning af kompressionsstrømper, så bør du være opmærksom på følgende:

  • Ønsker du et glidestykke/ slide, som kan anvendes både til på- og aftagning?
  • Ønsker du kun et glidestykke/ slide til aftagning af kompressionsstrømpen?
  • Er det en knælang eller en lyskenlange kompressionsstrømpe?
  • Er det en kompressionsstrømpe med åben eller lukket tå?
  • Tjek altid en ekstra gang, om den valgte størrelse passer til dig ift. beskrivelsen af produktet

Vi anbefaler altid, at der anvendes handsker til på – og aftagningen, da det aflaster dine hænder betydeligt. Hvis det stadig kan knibe med kræfterne, kan vi varmt anbefale en friktionsplade (varenr. 3040), hvor du har mulighed for at gnide strømpen rundt om hælen både i på – og aftagning af kompressionsstrømpen. Det giver en virkelig god aflastning af hænder og arme.