Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Negleklippere

Negleklippere og neglesakse, der er ekstremt nemme at bruge, især for dem der har begrænset styrke i deres hænder, og synes de daglige personlige plejerutiner er en udfordring. En negleklipper på plade, sikrer stabilitet og gør klipningen noget nemmere.

Viser alle 10 resultater

De gængse produkter til personlig pleje af negle og tæer, kan give udfordringer, hvis du ikke har så mange kræfter i hænderne. I vores produktkategori, har vi udplukket plejeprodukter, der kan gøre din hverdag noget nemmere, til håndtering af negle, hænder og fødder.

Når neglepleje med saks giver problemer, kan vi anbefale en selvåbnende neglesaks med bånd, der både kan bruges med højre og venstre hånd. Afslut behandling af neglene fra enten negleklipper eller neglesaks med en god neglefil, der kan fastgøres med sugekopper på en glat overflade, så den fastholdes stabilt og nemmere at bruge.

Hvis du har svært ved at håndter en 3-i-1 til negle, er der her mulighed for at anskaffe sig en negleklipper på plade. På en af vore negleklippere, er der også påsat en lup, hvis du har svært ved at se.