Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Rollatorer

Vi har Danmarks største sortiment inden for rollatorer. En indendørs rollator er smallere i modellen og har altid en bakke monteret. Vælger du en udendørs rollator, har den typisk et sæde. Det er ofte muligt at få monteret en stokkeholder, hvis du ønsker det.
Mange af modellerne er letvægtsrollator, der nemt klappes sammen, og nemme at have med på farten og få løftet ind og ud af bilen.

Køb din rollator hos Danish Care Supply. Vi kan vi tilbyde dig et stort sortiment af topmoderne og smarte rollatorer fra Mobilex, TrustCare og InvaCare. Rollatorerne er alle udført efter de højeste kvalitetsstandarder og fremstår i flotte og elegante design. De fleste af rollatorerne er letvægtsrollatorer, der let kan foldes sammen, så de er nemme at have med på farten samt ind og ud af bilen.

Mange mennesker har god gavn af at have en rollator både i hjemmet og udenfor. Særligt udenfor kan rollatoren gøre en forskel og medvirke til øget livskvalitet, da du på egen hånd kan tage ud at handle eller gå en tur uden at være afhængig af hjælp fra andre. Skulle du have brug for et hvil undervejs, kan du blot låse rollatoren og sætte dig ned på sædestykket.

Hos Danish Care Supply får du rene netto-priser på din rollator. Det betyder, at vi giver samme lave pris til alle kunder uanset, om du er medlem af en forening eller ej. 

Rollatorer til inde og ude

En indendørs rollator er kendetegnet ved at være smallere i modellen og har altid en bakke på, hvor du kan fragte mad, drikke og øvrige ting rundt i hjemmet.

En udendørs rollator har typisk monteret et sæde, så du altid kan få et hvil, hvor end du er. Det er muligt at montere en stokkeholder, hvis du supplerer med sådan en.

Vi kan levere rollatorer i forskellige størrelser afhængigt af højde og drøjde samt til forskellige formål:

  • Rollatorer med lav eller høj siddehøjde
  • Rollatorer med kapacitet til en person op til 200 kg.
  • Rollatorer med store hjul og/eller bløde hjul til udendørs brug i ujævnt terræn.

Vi leverer altid din nye rollator fragtfrit med omdeling – direkte til din hoveddør og den er samlet, når du modtager dem.

Vidste du, at Danish Care Supply i Randers har det største rollatorcenter i Jylland. Du altid er meget velkommen til at besøge centeret, som er i vores fysiske hjælpemiddelbutik i Randers. Her kan du afprøve og få vejledning, så du sikrer dig, at du får den rollator eller andre ting, som passer til dit behov. Så er du sikker på, at du får købt den rigtige rollator.

Tilbehør til rollator

En rollator har som standard et sæde påmonteret og til alle modeller fra Mobilex medfølger en rollator taske, som er monteret foran.

Der er mulighed for tilkøb af flere forskellige former for tilbehør til en rollator. Vi har samlet tilbehøret under hvert rollatormærke, så ønsker du ekstra tilbehør, ligger det under kategorien under navnet på din rollator.

Mange vælger at tilkøbe en stokkeholder, så man uden besvær kan medbringe sin stok, når man skal ud. En kurv til rollator er praktisk til en indkøbstur og skal du ud om aftenen, kan du øge sikkerheden ved at påmonteret rollator lygter.

Til ByAcre Ultralight og  Overland modellerne, er det også muligt at tilkøbe en rejsetaske til rollator, så du kan tage din rollator med på ferie og samtidig passe på den ikke bliver ridset.

En rollator bremse, kaldet slæbebremse til rollator er en del på rollatoren, der med tiden bliver slidt og skal udskiftes. Slæbebremsen giver ekstra modtand på hjulene, så rollatoren ikke kører fra dig, hvis det går ned ad bakke.
Er din bremse slidt kan du tilkøbe en ny, der passer til din Mobilex rollator.

Du kan hente en liste med tilbehør til alle rollatorer her …