Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Hjælp til øjendråber

Der findes mange forskellige øjendråber dispensere og desværre er der endnu ikke opfundet en øjendråbe hjælper, der kan anvendes af alle de typer dispensere der findes.
Vi kan levere hjælp til øjendråber for éngangsøjendråber og dispensere i plast, hvor man skal trykke for at få øjendråberne ud.

Tabletdelere og pilleknusere

Det kan være en besværlig opgave, at få delt og knust pillerne især, når kræfterne og koordinationsevnen i fingrene ikke slå til. Her kan de helt enkle tabletdelere og pilleknuser være et nyttigt redskab at bruge.
Vi har tabletknusere både til private og de mere professionelle pilleknuser, som anvendes i plejesektoren og på landets sygehuse – Se her Silent Knight pilleknuser.

Tabletudstanser og pilleudstanser – piller ud af blisterpakningen

Hvis du har nedsatte kræfter i dine hænder eller har et stort behov for at stanse piller ud af blisterpakningerne, så er de hjælp at hente. Vi alle typer fra mere simple pilleudstansere til de mere stærke tabletudstansere. Vi kan her foreslå vores egen Pill-Out pilleudstanser eller de svenske udgave Pill-Popper.

Pilleæsker til opbevaring og dosering

Vi kan levere pilleæsker med mange forskellige inddelinger – fra dagsæsker til pilleæsker som dækker en hel uge. En særlig æske at fremhæve er vores pilleæske med Alarm – som kan have op 8 medicin alarmeringer pr. dag. Pilleæske med alarm kan derfor med fordel anvendes ved Parkinson sygdommen, hvor der netop skal indtages medicin 8 gange i døgnet.

Pilleglas åbner

Prøv pilleglas åbneren Multigrip, hvis det er svært at åbne pilleglasene.