Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Spisning

Ergonomiske hjælpemidler der gør spisning lettere for brugere med nedsatte kræfter i arme og hænder. Få en bedre spiseoplevelse med bestik, der har et greb tilpasset dine behov eller bestik der afhjælper rystelser i hænderne. Vælg den tallerken der gør spisningen nemmere for dig uden du behøver at spilde.

Ergonomiske hjælpemidler til brugere med nedsatte kræfter i arme og hænder

Under hjælpemidler til spisning finder du Danmarks største sortiment af ergonomiske spiseredskaber, som anvendes i spisesituationen. Her finder du forskellige typer af ergonomisk bestik, tallerkner, krus, non-slip underlag, spisestykker m.m. De ergonomiske hjælpemidler er særligt anvendelige for brugere med funktionsnedsættelse i arme og hænder grundet fx gigt, rystelser, Parkinsons, nedsat syn, demens, Alzheimers, blodpropper og hjerneblødning.

Ergonomiske hjælpermidler som bidrager til en god spiseoplevelse.

Vores ergonomiske hjælpemidler er udvalgt til at sikre den gode spiseoplevelse, hvor brugeren bedre håndtering og kontrol med bestik, tallerken, krus osv. Alle brugere med en funktionsnedsættelse, enten fysisk eller kognitivt, kan have gavn af disse specialprodukter. Om det skyldes gigt i hænderne, rystelser eller kognitive udfordringer, kan de ergonomiske hjælpemidler gøre en markant forskel for brugeren.

I vores sortimentet under spisning findes:

  • Ergonomisk bestik: Letvægtsbestik, tungt bestik, tykkere greb og skaft, Good grip, Amefa, Caring, Godt Greb, Kura bestik m.m.
  • Tallerkner: Keramik tallerkner, tallerken i melamin og plast og tallerkner med høj kant til at undgå spild.
  • Krus og glas: Rillekrus, drikkebægre, termokrus, kop med eller uden låg, drikkekrus med eller uden hank, doseringskrus og kop med drikketud.
  • Smørebræt: Smørebrætter med skridsikker bund og kanter og smørebræt med pigge.
  • Spiseforklæder: Spisestykker til voksne og børn, hagesmæk med opsamler og spisehalstørklæder.
  • Bakker og borde: Bakker med non-slip belægning, bakke med pude og sengebord.
  • Øvrige hjælpemidler til spisning som æggebægre, sugerør og plastkander.