Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Påklædning

Her finder du forskellige typer hjælpemidler til påklædning og beklædningsdele specielt for dig, som har nedsatte kræfter eller funktionsevner i fx arme og ben. Hjælpemidlerne vil medvirke til, at du kan blive mere selvhjulpen derhjemme, så du kan klare din egen påklædningen uden at skulle have hjælp fra andre.

Unikke hjælpemidler til på- og afklædning

Hos os finder du Danmarks største sortiment af hjælpemidler, målrettet til dig med forskellige kræfter og ressourcer, med det formål, at du fortsat selv kan tage dit tøj på og af. Vi har de mest gængse typer af hjælpemidler samt unikke og egenudviklede produkter til fx. påtagning af jakker,  bukser på og af og hjælpemuligheder til sko og strømper.

Danish CARE Supply er den førende leverandør i Danmark af småhjælpemidler. En position vi har opnået igennem et mangeårigt samarbejde med private borgere og sundhedspersonale i landets kommuner og regioner. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel vejledning i valget og brugen af alle hjælpemidler til på- og afklædning, som anvendes til du selv kan tage tøjet på og af. Vi vejleder dig gerne pr. telefon eller ved, at du besøger os i vores fysiske butik i Randers.

Find det rette hjælpemiddel her på hjemmesiden, som passer præcis til dit behov indenfor:

  • Påtagning af almindelige strømper og sko
  • BH-påtager
  • Påtagning af bukser, kjoler og underbenklæder
  • Hjælp til knappelukning og lynlåse
  • Jakkepåtager
  • Gribetænger
  • Spilerdug
  • Hjemmesko og støttestrømper

Alle hjælpemidler kan være medvirkende til, at du kan forblive eller genblive selvhjulpen og klare påklædning uden at skulle have hjælp fra andre.
Produkterne henvender sig til brugere, som fx har svært ved at bøje i hoften, har nedsatte kræfter og nedsatte funktionsevner i arme og ben.
Flere af produkterne kan også anvendes ved lammelser i den ene side og ved gigt i hænder og led.
Du kan se videoer og manualer af alle hjælpemidler under de enkelte påklædningshjælpemidler eller besøge vores YouTube kanal, hvor alle vejledningsvideoer er samlet efter hvilke udfordringer du har.