Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Kørestole

Vi har kørestole der dækker dine behov til mange forskellige situationer. Det er vigtigt du har en god siddekomfort i rullestolen, at den er af god kvalitet, kan transporteres med i bilen, og giver mulighed for en god manøvrering.
En Dolphin kørestol er en letvægtskørestol og en foldbar kørestol, du kan tage med på farten. Marlin kørestol er en billig kørestol, men stadig i god kvalitet og et meget populært valg af danske forbrugere.

Viser alle 22 resultater

Her kan kompenseres for en svækket gang eller manglende funktion til at gå selv i form af kørestole og tilbehør til kørestolen.
Kørestolene er i høj kvalitet og Dolphin kørestolen fås i 5 forskellige bredder, hvor den prisbillige Marlin kørestol føres i 4 sædebredder.

Vi tilbyder også dørtrin og ramper, så du nemt og ubesværet kan have adgang til dit hjem og bevæge dig frit med rullestolen inde i dit hjem.

Det vil være en god idé for ekstra siddekomfort, at købe tilbehør som eks. en siddepude til kørestol. Formålet med siddepuden er, at forebygge siddesår samt give brugeren en optimal siddekomfort. Puderne fås i 3 forskellige hårdheder og 4 forskellige størrelser.