Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Doff N´ Donner

Doff N’ Donner er et enestående hjælpemiddel til påtagning og aftagning af kompressionsstrømper og støttestrømper. Med dette hjælpemiddel kan både bruger og plejepersonale opnå en effektiv aflastning af hænder og skuldre. Der skal anvendes en muffe og en kegle til denne strømpepåtager og strømpeaftager.

Viser alle 8 resultater

Strømpepåtager og strømpeaftager til støttestrømper og kompressionsstrømper

Doff N´ Donner

En Doff N´ Donner sæt består af en muffe og kegle og kan anvendes som strømpepåtager og strømpeaftager til de stramme støttestrømper og medicinske kompressionsstrømper. Denne type strømpepåtager kan både anvendes af brugeren selv uden hjælp. En Doff ans donner kan anvendes til påtagning og aftagning af alle typer strømper:

  • Støttestrømper med åben tå og lukket tå
  • Knælange og lyskenlange kompressionsstrømper

Doff N´ Donner anvendes i dag som et helt uundværligt hjælperedskab til plejepersonalet i kommuner og regioner. Vi oplever i disse år en stor efterspørgsel fra plejesektoren, som ønsker nogle effektive APV-værktøjer til hjælpere og assistenter.

Doff N Donner kan anvendes til på- og aftagning af korte og lange støtte- og kompressionsstrømper med åben og lukket tå. Navnet Doff n Donner betyder påtagning og aftagning.

Doff N´ Donner – den blå muffe er fleksibel og det bliver lettere at få strømpen på foden og rundt om hælen samt op ad benet.

Netop påtagning og aftagning af kompressionsstrømper er særligt belastende for arbejdsmiljøet og er med til at forårsage nedslidning af personalets fingre, arme, ryg og skuldre. Med en Doff N´Donner fås et af markedets bedste værktøjer til strømpepåtagning.
Kært barn har mange navne. Doff N´Donner betyder på dansk påtagning og aftagning, og bliver beskrevet på mange måder fx: doff n donner, doffen donner, doff and donner, duff donner, dof and donner, duff and dunner, doffndonner, don and doffer, dorf donner, – fortvivl ikke – vi ved helt præces, hvad du mener.

Se hvordan du bruger en Doff N’ Donner på vores videoer, som du finder inde på produktet på hjemmesiden. Her kan du også finde en detaljeret manual og instruktionsguide til, hvordan du bruger muffen og keglen som en strømpepåtager og som en strømpeaftager. Du kan også besøge vores butik i Randers, så viser vi dig gerne, hvordan du anvender den.