Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Tallerkner

Hvis du oplever, det kan være svært, at anvende almindelige tallerkner, kan du helt sikkert finde nogle egnede løsninger her.
Tallerkner med sugekopper eller tallerken med skridsikker bund, kan være en god løsning, hvis det er svært at holde tallerkenen på bordet eller hvis du kun har én hånd at spise med. Med en rumopdelt tallerken, kan du også bedre styre maden på tallerkenen.

Tallerkner med høj kant – Se her markedets største udvalg af tallerkner

Vi har f.eks  tallerkner i mange forskellige farver, som henvender sig til brugere med sanseudfordringer eller nedsat syn.
Det er almindeligt kendt, at tallerkner i farver kan stimulere appetitten og give bruger en øget lyst til at spise. Her tænkes specielt på brugere med demens sygdomme.

Vi kan ligeledes tilbyde tallerkner med høj kant og i forskellige materialer til brugere, som har nedsatte funktionsevner i forhold til at få maden op på bestikket eller som har svært ved at holde maden på tallerkenen. Det kan skyldes nedsatte funktionsevne i hænder og arme og det kan være, at der kun er én hånd, der kan anvendes i spisesituationen. Tallerkner med kant eller tallerkenkanter som kan monteres som tallerknen kan med fordel anvendes hvis du har rystelser i hænderne.

I sortimentet findes keramik tallerkner i forskellige størrelser og nogle med en tydelig farvekant i orange eller rød. Der kan også fås tallerkner i hård plast og med sugekopper monteret under bunden, så de står ekstra sikkert fast. Hertil kommer melamin tallerkner som kan leveres med farvekant og som runde eller ovale udgaver.

Hvis ønsker en tallerken løsning, som kan holde maden varm i længere tid end normalt – så kan du se under vore varmetallerkener

Vi kan også tilbyde de største sortiment indenfor børnetallerkner.

Samlet set kan du finde følgende tallerken typer:

  • Tallerken med høj kant
  • Tallerken med rumopdeling
  • Tallerken med sugekop
  • Tallerken med skridsikker bund
  • Tallerkener i rød farve
  • Tallerkener der holder på varmen
  • Tallerken kanter
  • Børnetallerkner
  • Tallerkner i keramik, plast, og melamin materialer

Det kan være en udfordring at tage tallerken ud af micro-bølge ovnen, hvis du blot har én hånd til rådighed. Prøv at se nogle effektiv løsninger under “tilbehør til tallerkner”.