Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Rygerobotter

Rygerobotten reducerer risikoen for at tabe cigaretter, gløder og aske og er på den måde med til at mindske risikoen for, at der opstår brand i brugerens hjem.

Viser alle 4 resultater

Brandhæmmende Rygerobot

Vore rygerobot giver dig mulighed for at ryge helt uden skulle holde om cigaretten. Rygerobotten gør det muligt at ryge uden at være i kontakt med cigaretten. Rygerobotten henvender sig til brugere, som har svært ved styre og koordinere rygningen på en sikker og betryggende måde. En rygerobot kan med fordel anvendes, hvis du har svært ved at ramme askebægeret, når du skal aske eller slukke din cigaret. Det kan f.eks. skyldes nedsat syn eller at der er rystelser i hænder og arme.

En rygerobot kan reducere risikoen for brand under rygning

Der er en særlig holder på askeskålen, hvor cigaretten sidder fast, og der er fastsat en slange, hvor der i den ene ende er monteret et mundstykke, som er formet som et pibehoved. Rygerobotten er tung, så den står godt på bordet. Hvis der er en fare for, at brugeren kan komme til at skubbe eller trække rygerobotten, så den ryger helt ned af bordet – så skal du vælge den store model med varenr. 990010. Her følger der nemlig en skruetvinge med til rygerobotten, som er med til at give en ekstra sikkerhed.