Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Vådligger børn

Vi tilbyder flere hjælpemidler til børn og unge med vandladningsproblemer og børneinkontinens, herunder også vådliggerlagner til både babysengen og juniorsengen. Inkontinens hos børn, kan også kræve en inkontinenstrusse og inkontinens underbukser, der er tilpasset til børnestørrelser.

Hjælpemidler til børn og unge med vandladningsproblematikker

Her henvender vi os til både til baby, børn og unge. Vi har vådliggerlagner til babyseng og juniorseng samt diverse inkontinensunderlag som både beskytter sengen, sofaen og bilens betræk, hvis uheldet opstår.

Vi har et godt udvalg af både inkontinens underbukser til drenge, trusser til piger og inkontinens badetøj, som henvender sig til børn og unge med vandladningsproblemer og/eller afføringsproblemer. Vor inkontinens undertøj er udviklet til børn og unge med lettere inkontinens, som har svært ved at nå på toilettet i rette tid eller som i løbet af dagen oplever små dryp. Alt vore undertøj er fremstillet af 95% bomuld, og føles derfor som helt almindeligt undertøj.

Med inkontinens badetøj skal dit barn ikke bekymre sig om at komme ud for et lille uheld, da badetøjet både kan holde på urin og afføring.

Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning enten pr. telefon, mail eller i butikken, hvis du skulle have nogle spørgsmål.