Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Krus og glas

Danmarks største udvalg af drikkekopper, plastik krus og kaffe kopper, der henvender sig til dem, der har svært ved at anvende et normalt drikkebæger. Her finder du forskellige løsninger til drikkekop, afhængigt af dine behov og udfordringer.

Vi kan tilbyde krus og kopper med 1 eller 2 hanke og i mange forskellige materialer. Krusene kan således fås i plast, keramik, og Melamin. Ved at anvende krus med 2 hanke kan du bedre styre drikkeprocessen, hvis du har nedsatte funktionsevner i arme og hænder eller at du ryster på hænderne. Hvis du ryster på hænder som følge af Parkinson eller andre sygdomme kan du med fordel vælge vores Termokrus i denne tunge udgave, som erstatning for dit kaffe krus. Se også den nye Handsteady-kop, som begge giver en ekstra stabilitet, når der er tale om rystelser i hænderne eller du måske kun har en arm til rådighed, eller har svært ved at bøje nakken.

Hvis du er sengeliggende eller har svært ved bøje hovedet bagud, når du skal drikke, så kan vi anbefale NOVO-koppen, Kennedy Koppen, krus og kopper med næseudskæring , og Nasalto-bæger.

Til brugere, som har svært ved at drikke og synke evt. som følge af dysfagi, så vil vi anbefale et se nærmere på vores CAMO-Cup drikkebæger, doserings – og næbkrus, og Heidi drikkebæger,

Hvis du har svært ved at drikke af et drikkekrus, så kan vi anbefale dig at vælge et drikkebæger eller krus med låg og tud. Der findes forskellige tud løsninger med flere størrelser på hullet i tuden. På den måde kan du styre, hvor meget væske som du får i munden ad gangen. Her kan også vælges en WOW-kop, hvor væsken først kommer ud, når dine læber er på koppen.

Ønsker du et krus som kan holde væsken varm eller kold i længere tid end ved almindelige drikkebægre, så har vi nogle smarte Termo-krus med 1 eller 2 hanke. Der findes mange forskellige typer af termokrus.

Vi har det største udvalg krus og kopper til både børn og voksne til brugere med mange forskellige behov.