Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Køkkenbrætter

Skærebrætterne er beregnet til dem, der har udfordringer med at skære på et almindeligt køkkenbræt eller plast skærebræt. De er særligt anvendelige til hakning og snitning af grøntsager og udskæring af brød, hvor maden forbliver på køkkenbrættet, enten ved hjælp af en kant eller at fastlåse maden.

Viser alle 6 resultater

Til en bedre håndtering af maden på et spækbræt, er det en ekstra god hjælp med et skærebræt med pigge eller anden form for fiksering af madvarerne. I sortimentet under køkkenbrætter finder du skærebrætter til alle former for madvarer.

Et multifunktionelt køkkenbræt er specielt og særligt velegnet til personer, som har svært ved at holde maden, samtidigt med at der skal skæres eller smøres. Det kan være du kun har mulighed for at bruge én arm.

På et Fix køkkenbræt kan maden eller en skål klemmes fast på brættet, og dermed bliver nemmere at håndtere.

Leder du efter træ skærebræt med kødrille, kan du vælge spækbrættet, der kan forhøjes med stål ben. Det kan være en praktisk løsning, hvis du ønsker højere og bedre skærehøjde.

Fra Webequ har vi et praktisk sort skærebræt, den er særlig anvendelig til hakning og snitning af grønsager og til udskæring af kød og brød. Brættet har høje sider, så maden undgår at falde ud over kanten.