Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Hjælp til påklædning børn

I denne produktgruppe finder du et stort udvalg af hjælpemidler til børn og unge, der føler sig udfordret, når der skal klædes af og på. Med nogle af vores produkter vil du opdage, at du selv vil kunne klare både at tage sko og tøj af og på. I vores sortiment finder du bl.a. de helt særligt smarte magnetiske skolukkere fra Zübits, de er specielt populære blandt børn og unge, som ønsker at komme hurtigere og nemmere i og ud af skoene.

Viser alle 21 resultater

Hjælp til påklædning af sko og tøj

Vi tilbyder et varieret udvalg af hjælpemidler til på- og aftagning af sko og tøj.

Vi fører de smarte magnetiske skolukkere fra Zübits, som henvender sig til både børn og unge, der ønsker at komme hurtigere og nemmere i og ud af deres sko. Den magnetiske skolukker sættes fast i skoenes snørebånd, så skoene fremadrettet kun skal åbnes og lukkes med magnet. Skolukkerne findes også til sko med snørebånd til voksne.

Du kan også finde en støvleknægt og et skohorn til påtagning og aftagning af sko. Endvidere findes hjælpemidler til påtagning af strømper, underbukser, bukser, trøjer og jakker.

Er du voksen og har brug for hjælpemidler til aftagning og påtagning af tøj, kan du også her finde et udvalg af praktiske hjælperedskaber tøj og sko, der kan gøre din dagligdag noget nemmer og selvhjulpen på flere fronter.