Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Guide til valg af indkøbsvogn og indkøbstrolley

Trolley til indkøb

Inden du køber en indkøbsvogn – indkøbstrolley er der lige par ting, du kan overveje, så du får valgt den rette type til dit behov.

1. Antal hjul på indkøbsvognen
Indkøbsvogne findes både med 2 og 4 hjul. Hvis du vælger den med 2 hjul, skal du være opmærksom på, at du kommer til at trække indkøbsvognen efter dig, og at dette selvfølgelig stiller krav til dine skuldre og dine kræfter i arme/hænder. Hvis du døjer med nedsat kraft i arme og hænder, så vil vi anbefale dig en indkøbsvogn med 4 hjul. Den har nemlig den særlige fordel, at den kan køres med 4 hjul foran eller 2 hjul bagved. Så er det muligt for dig at skubbe indkøbsvognen foran dig og bruge begge arme – ligesom med en barnevogn. En anden fordel er, at du har mulighed for at bruge indkøbsvogne, som en slags rollator, og at den vil give dig større tryghed og sikkerhed, når du bevæger dig med den.

Vi har 2 typer med 4 hjul:
1) Rolser 2+2 Logic indkøbsvogn med 4 hjul
Denne anvendes, når man ønsker at kunne skubbe den stabilt foran sig uden at der er nogle hjul, som kan drejes. 
2) Rolser Logic Tour indkøbsvogn med 4 hjul – hvor de 2 forhjul kan drejes.
Fordelen ved, at de 2 forhjul kan drejes er, at det ikke kræver så mange kræfter at dreje indkøbsvognen.
Ulempen kan være, at den er mere ustabil, hvis den bruges på et ujævnt og ustabilt underlag.

2. Taskens indhold og materiale
Alle vore tasker i Rolser mærket er fremstillet i polyester (REACH godkendt), som både er meget slidstærkt og vandtæt. De mest almindelige indkøbsvogne og indkøbstrolley har et rumfang på mellem 41-43 liter. Det dækker langt de fleste behov, som du kan have for de daglige gøremål. Der er i de fleste indkøbsvogne monteret en udvendig lomme bagpå tasken. Der er også lomme på indersiden af tasken, men dog ikke på Joy Tweed indkøbsvogne. Den er praktisk at have, så man kan opbevare sine nøgler, pung, og telefon – så de er nemme at få fat i. Du behøves dermed ikke at skulle lede efter disse ting i det store rum på tasken.

3. Indkøbsvogn og trolley til trapper – med trappehjul
Hvem har ikke prøvet, at det kan være slidsomt at skulle bære tunge indkøbsposer op ad trappen. Vi har løsningen for dig. En af vores mest solgte indkøbsvogne er: Rolser RD6 Logic indkøbsvogn til trapper. Der er monteret 6 hjul på indkøbsvognen. Det betyder, at de særlige trappehjul, kan vandre op ad trappen – trin for trin – når du trækker i indkøbsvognen. Det er nu betydeligt lettere for dig at komme op med din indkøbspose sammenlignet med at bære den eller anvende en indkøbsvogn med 2 hjul.